אילת: ישרוטל ים סוף, ארומה והמחבוא של אדי
נחתנו באילת בחמישי לרגל הנופש השנתי מטעם מקום העבודה של בנזוגי היקר. היינו במספר נופשים כאלה בשנים האחרונות, וישרוטל ים סוף מציע בינתיים את החוויה הטובה ביותר מבחינת האוכל במלון, וגם מבחינת המיקום בעיר כמו אילת, עם אפשרות לצאת לארוחות משלימות מחוץ למלון. חדר האוכל במלון מאוד מוצלח בעיניי, ברמה גבוהה יותר לעומת מלונות דומים שניסינו בשנים הקודמות. האוכל היה מגוון, מדויק ומתובל היטב. האיכות כמובן יורדת כשמגיעים לקינוחי הפרווה, להיעדר הקפה, וככל שנכנסים עמוק יותר לשבת, אבל המלון (או לי...
קרא בתפוז
דיווח אוכל מיפן וקוריאה (חלק 4): הירושימה ומצויאמה
קישור לחלק הראשון על סיאול. קישור לחלק השני על טוקיו. קישור לחלק השלישי על אוסקה.
אוקיי, אז השבוע אנחנו בהירושימה, עיר מעוררת השראה שאי אפשר להחמיץ, מסיבות היסטוריות ברורות. ממנה אנחנו יוצאים גם לטיול יום באי מיאגימה הסמוך. לאחר מכן, אנחנו יוצאים לחופשת הירגעות בת כמה ימים בדוגו אונסן, שנמצא במצויאמה, שם גם נשהה בריוקאן, מלון יפני מסורתי, ונתחפש ליפנים אמיתיים. נשהה בחדר טאטאמי, נישן על מיטות פוטון, נלבש יוקאטות, שכמיות וכפכפי אצבע מצחיקים, נשתה תה ירוק ונאכל שלל מאכל...
קרא בתפוז
קישור לחלק הראשון על סיאול. קישור לחלק השני על טוקיו.
היעד המקורי שלנו היה קיוטו, אבל כאן הטיול קצת הסתבך לנו. עונת התיירות בעיצומה, עם חופשת האביב ועם שיא פריחת הדובדבן, והמלונות בקיוטו עמוסים, ולא מצאנו מלון להעדפותינו. החלטנו אם כן לדלג לתחנה הבאה, אוסקה, ולהשתמש בה כתחנת בסיס לנסיעות לקיוטו (כחצי שעה נסיעה ברכבת), וגם לנארה. עונת האביב מתאפיינת בפסטיבלים רבים סביב הסאקורה, פריחת הדובדבן. הפארקים והגנים עמוסים במבקרים. הם מגיעים לפארק בשעה מוקדמת, שמים מחצלת לשמירת מק...
קרא בתפוז
טוקיוגולת הכותרת של הטיול, העיר לשמה יצאנו למסע הזה. עברו שש שנים מאז בן זוגי עזב את יפן, ומאז חיכינו להזדמנות טובה לחזור. לכולם אמרנו שבאנו לראות סאקורה (פריחת דובדבן), ולאכול סושי. ושלא יהיה ספקהם היו נהדרים, גם הסאקורה, וגם הסושי. אבל טוקיו היא כל כך הרבה יותר מזה. עיר גדולה אמיתית, ומהממת ביופיה. הרחובות מצוחצחים, הרכבות מגיעות בדיוק ובמהירות לכל מקום, הכל גדול ומרשים ומרהיב, מלא אורות וצבע, והמוני אנשים, תענוג ללכת לאיבוד ברחובותיה של העיר הזו....
קרא בתפוז
קצת עלינו: אנחנו מאוד אוהבים לאכול, אוהבים לטייל, ואוהבים לשלב בין השניים. הטיולים האהובים עלינו הם שוטטות עירונית. אנחנו אוהבים להחשף לסגנון המקומי, ובפרט למאכלים המקומיים. אנחנו לא נרתעים מלנסות מאכלים שאנחנו לא מכירים, נהפוכו, ומרבים להתנסות במאכלים שניתן למצוא בפינות רחוב, בתי קפה, מאפיות וגלידריות. מבחינת מסעדות, אנחנו ללא ספק מתעדפים מסעדות המתמחות במטבח המקומי, והרבה פעמים מאמצים את המלצות המסעדה, ולא בורחים לטעמים המוכרים.
נסענו לחופשה בת חמישה שבועות ביפן, מתוך ידיעה ...
קרא בתפוז
אסתר ביהוד: אוכל בסדר, שירות לא משהו
נפגשנו לארוחת בוקר באסתר בשישי בבוקר.בגזרת האוכל, המקום מצויין. למסעדה יש תפריט ארוחות בוקר מעניין ומגוון, וממה שדגמנו, הארוחות הן טובות ואיכותיות.השקשוקה היתה טובה, מיץ תפוזים נסחט במקום, קוקטייל בוקר כלול בעסקית הבוקר (אני בחרתי קמפרי, וביקשתי להחליף את התפוזים באשכוליות אדומות, שגם כן סחוטות במקום), וקפה מצויין.האחרים בחרו וריאציות שונות של ארוחות בוקר, ביצים עם תוספות שונות, ברד פודינג. ונראה שבגזרת האוכל, כולם באו על סיפוקם. אהבנו במיוחד שבארוחת הבוקר הרגילה, אחת הפינכות היתה של דוב...
קרא בתפוז
ארוחת בוקר חלשה למדי במשיה
שמעתי רבות, ובדרכ טובות, על ארוחת הבוקר הזאת, אבל לצערי אני לא ממש שותפה לתחושה.
אני בוחנת ארוחות בוקר עפי מספר מאפיינים.
יש שלושה אלמנטים שהם בגזרת מאסט אצלי, שהם ביצים, מיץ תפוזים וקפה. כאן הביצים היו האלמנט שציפיתי ממנו להכי הרבה (לאור מחיר הארוחה ותיאור המנות בתפריט), ולצערי היה החלש ביותר בארוחה, עם מנת פלורנטין שלא הוגשה כיהמכונה מקולקלת(), ופריטטה דקיקה שהיתה יותר סוג של אומלט (ציפיתי ליותר נפח ופשטידתיות). מיץ התפוזים לא נסחט במקום, שילבתי אותו עם גזר שכן נסחט. ו...
קרא בתפוז
ויוינו - עדכון לאחר שני ביקורים נוספים
ביקרתי בויוינו לראשונה לפני כשבועיים-שלוש כמדומני. אז דעתי עליהם היתה חלוקה. התנהלות המקום נראתה לי לפרקים כקשיחה מדי ומרתיעה לקוחות, עם זאת, חשבתי שיש להם פונטציאל ששווה לבחון יותר לעומק.
מאז ביקרתי עוד פעמיים נוספות, הן לבד והן עם אנשים נוספים, כאשר האחרונה מהן היתה השבוע, וגיבשתי דעה.
אתחיל עם סיכום המנהלים: הדירוג הכללי שהייתי נותנת למקום הוא לכל היותר בינוני. ניכר בהחלט שהם מנסים לכוון גבוה יותר, אך אני חושבת שיש מספר נקודות שעומדות למפרע, הן במבחן התוצאה במנות, והן בא...
קרא בתפוז
אם כבר סאלו התחיל, אני אמשיך..
.. עם הרשמים שלי משני הביקורים שלנו בנמל.
אנחנו היינו פעם אחת בערב (רביעי), אז היינו זוג, ובפעם שניה בצהרים (שישי) כרביעיה, ולקראת הקינוח נוסף גם חמישי.
ברביעי בערב לקחנו שתי עסקיות ערב, כאשר השבוע הן כללו גם מנות מיוחדות במסגרת שבוע האוכל הערבי. שילבנו בין המנות של התפריט המיוחד לבין המנות הרגילות. באופן גורף ומוחלט אני פוסקת שהמנות של התפריט הרגיל היו הרבה יותר טובות, ללא תחרות והשוואה בכלל, ואולי זה גם נובע מהעובדה שההגשה של שתי המנותהמיוחדותהיתה מרושלת ולא עשויה טוב.קרא בתפוז
על הדיווח! אני גם כן ביקרתי בה לפני כשבוע
מסכימה איתך לגבי הרושם הראשוני - במבט ראשון, נקרא מאוד יקר! במיוחד המסלול שמבוסס על הראשונות, כי הן רובן לדעתי מתומחות *מאוד* גבוה.
מסלול העיקריות לעומת זאת כבר יותר משתלם, הן נראות לי מתומחרות בסדר גמור, וגם כוללות בעיסקית עוד תוספת מעניינת (זה לא תוספות סטנדרטיות, יש שם דברים מעניינים יותר). זה כנראה המסלול המשתלם ביותר מבחינת מחיר.
אני בסופו של דבר ניסיתי את העסקית המורחבת ב120 שח. מחיר גבוה לכל הדעות לארוחת צהריים(!) בחיפה(!!), אבל כשחושבים על זה בעצם, במחיר הזה מקבל...
קרא בתפוז
עלה גפן - אוכל טוב, אווירה ככה ככה. אולי עדיף טייק אוואי?
נתחיל בטוב: האוכל בסהכ טעים מאוד. הזמנו עלי גפן ממולאים וכרע עוף ממולאת בפריקה שהיו המנות הטובות ביותר. סלט טאבולה מוצלח אבל חמוץ יתר על המידה לטעמי (ואני מחובבי הלימון). מחאמר עוף שהיה בסדר, אבל לא מהמנות המרגשות ביותר. ומלבי לקינוח, שהגיע בצנצנת, ושהפתיע מאוד באיכותו הגבוהה, קרם המלבי היה נפלא, ועם זאת לטעמי זה קינוח מפוספס לגמרי בשל הפירות המבושלים שנחו מעליו, צבעו את המלבי במיציהם וטעמיהם החזקים, האפילו לחלוטין על טעמו העדין וגם הפכו את הקינוח למתוק בטירוף. כשהצלחתי לגנוב כמה ביס...
קרא בתפוז
חזרנו מגוזודניאל - טעים!!
פעם ראשונה בגוזודניאל. לקחנו ראשונות למרכז השולחן. חלק המשיכו לעיקריות, וחלק לסבב ראשונות נוסף על מנת לנסות יותר דברים. סהכ יצא שניסינו די הרבה מנות.
מעיין הבירה בשישי בצהרים
חוויה מעניינת ורועשת לבוא לשם בשישי בצהריים.
מבחינת אוכל: היה כבד קצוץ (כמובן), כיסוני בשר, ואיקרה. נקניקיות פטרוצ׳יאן עטירות שום (לחובבי השום בלבד!), מרק זנב שור (שהיה בעצם סוג של בורשט, ואני מתה על בורשט, אבל רק למה בלי שמנת חמוצה?), וסטייק אנטריקוט מעולה. לקינוח קרם בוואריה. עם עוד שתי בירות, המון רעש, מוזיקה ואווירה, וצוות מד״א שחלקו איתנו שולחן, משעמם בוודאי שלא היה. טעים גם כן היה. בסה״כ מאוד נהנינו, אבל להבא אם נבוא בשעות כאלה נבקש שולחן יותר בפנים, רחוק יותר מהרמקולים מ...
קרא בתפוז
ארוחת שבירת הצום בנמל 24
תחילה, אני לא המצאתי את שם הארוחה, הם קראו לזה ככה..
בעקבותהדיווח של טריליאןהסתכלתי עלהתפריט, שדווקא נראה מעניין וגם על הנייר לא נשמע לי מאוד יקר לשלם 165 ש״ח לסועד עבור שלוש וחצי מנות בערב. נכון, זה המחיר בלי תוספות על חלק מהמנות, בלי שתיה ובלי טיפ, אבל הוא בכל זאת נשמע לי סביר. וזה גם לא שיש כ״כ הרבה מסעדות שף בעירנו החביבה, ובאמת שהרבה זמן לא היינו בנמל 24. בקיצור -- החלטנו ללכת. ----- אכלנו כך: לפתיח: טורטליני רוקפור ותאנה על קרם משמש וקציפת הדרים. ראשונות: ר...
קרא בתפוז
מלון פסטורל בכפר בלום - כנראה שלא נחזור (אבל פוקצ׳ה)
נתחיל עם הנקודות הטובות: החדר (בביתן חדרי 300) גדול, נעים ומרווח. היו פה ושם בעיות נקיון נקודתיות, אבל סה״כ אחלה חדר בסביבה שקטה ונעימה, עם מרפסת למדשאה הפונה למטע הזיתים. אציין במיוחד לטובה את העובדה כי בחדר יש גם מכונת קפה וחלב טרי במקרר, ששימשו אותנו מצויין, במיוחד אחרי כניסת השבת, אז לא ניתן היה להשיג קפה טרי במלון (לצערי הרב הביקורת מ2010 התבררה כלא רלוונטית). צוות המלון ידידותי ושש לעזור, אם כי היו לנו קצת תקלות מקצועיות איתם (לא איפסו את הכספת לפני כניסתנו לחדר, ולאחר מכן...
קרא בתפוז
יש לכם כבר מסלול? בנזוגי ואני חזרנו מטיול דומה לפני כשבועיים
אם אתם יודעים כבר מה התחנות שלכם, ואלה מקומות שגם אנחנו ביקרנו בהם, אז נשמח לחלוק אתכם את הרשמים שלנו. (כולל מלונות מומלצים, אם תרצו..)
בינתיים בלונדון יש לי שתי המלצות: Zeret Kitchen - מסעדה אתיופית מאוד מיוחדת. אנחנו מאוד נהנינו שם, גם מהאוכל וגם מסגנון האכילה. והזוג המנהל את המסעדה מקסימים וחמודים ביותר. Yoshino - יפנית מאוד טובה, קרובה ל- Piccadilly, עם מגוון אמנם קטן יחסית של דגים, אבל אלה שישנם היו באמת משובחים. לצערי אני לא יודעת לקבוע עד כמה הן מתאימות לצמחוניי...
קרא בתפוז
עוד מלונדון - Yoshino
Yoshino היפנית ממוקמת ב-Piccadilly Place, סמטה קטנה ושקטה בקרבת הכיכר. התפריט אמנם לא מאוד רחב, בפרט אין מגוון גדול מאוד של זני דגים וצדפות שונים, אבל כנראה שיש למסעדה ספק דגים מצוין, כי מה שכן היה היה משובח. אנחנו אכלנו שם את ארוחת הטעימות לבחירת השף (Omakase). הציעו לנו גם אפשרות לחלוק אותה (כלומר, לקחנו ארוחת טעימות אחת לזוג), וכך יצא שטעמנו מספר די רחב של מנות שונות במסגרת הארוחה, וכשהסתיימה חיזקנו במנות נוספות מהתפריט עד שהספיק לנו. לא זולה, אך איכותית. מומלצת במיוחד לארוחת ער...
קרא בתפוז
המלצה בקצרה -- Zeret Kitchen (לונדון)
אנו קרבים לסיומם של שבועיים באנגליה (הכוללים גם את לונדון, אבל ממש לא רק), במהלכם דגמנו לא מעט תחנות אוכל לאורך הדרך. אחת המעניינות ביותר הגיעה לאוזנינו מטיפ מקומי, בעיקבותיו הגענו לZeret Kitchen באיזור Camberwell, מסעדה המגישה אוכל אתיופי מסורתי. שתינו שם בירה אתיופית, דגמנו לפתיחה תבשיל לתת עם צימוקים, ולעיקרית לקחנו צלחת מסורתית עם תבשילים שונים המונחים על גבי לחם אתיופי (המזכיר במרקם ובצורה לחוח תימני, אבל בטעמו הוא חמוץ יותר). סיימנו עם טקס קפה אתיופי מפולים שנקלו ונטחנו במקום...
קרא בתפוז
אנקדוטה קטנה מהביקור היום בטאנטי באצ׳י
הגענו היום בצהריים לטאנטי באצ׳י עם זוג חברים שזוהי הפעם הראשונה שלהם שם, וכנראה שגם לא הכירו אותם קודם, וזאת למרות שהוריי הבחורה גרים בקריית טבעון. ההסתכלות הראשונה שלהם על התפריט הניבה תגובות מהסוג - על מה אתם ממליצים? מה מעניין פה? הכל נראה פשוט, ואפילו צמחוני. החלטנו שהפעם נחלוק מנות מהתפריט הרגיל (בניגודלפעם הקודמת, אז לקחנו את רוב המנות מתפריט הספיישלים). הזמנו פיצת ראגו, ניוקי סלק, ורביולי ארטישוק. כשהמנות הגיעו לשולחן, ואחרי סבב טעימות, מה שנקרא בתפריט כפשוט, התגלה כעשיר ...
קרא בתפוז
ביקור מפתיע בסנטה מאריה (סטלה מאריס)
אני אתחיל מהסוף. כשיצאנו מסנטה מאריה הבעתי את הפתעתי על כך שלא ידעתי שהמקום הזה קיים קודם לכן. הכל התחיל מכך שלפני כ3-4 שבועות התמרמרתי באוזניי אחד מחבריי על כך שהסינטה בר הוציאו מתפריט הקינוחים שלהם את עוגת הגבינה הניו יורקית עוד לפני שיצא לי לטעום אותה (ואני מאוד אוהבת עוגות גבינה!). הוא בתגובה אמר ״אה, אז את יודעת לאן אנחנו צריכים ללכת? למקום הזה בסטלה מאריס, שיש להם מלא עוגות גבינה״. לא היה לי מושג בשלב זה על מה הוא מדבר, אבל כמובן שלא סירבתי. זה לקח כמה שבועות, אבל בסופו של...
קרא בתפוז
היינו אצל פאוזי בשישי
מסתבר שהוא מארח עכשיו רק בסופי-שבוע, כנראה בגלל החום הכבד וחוסר הפעילות בשוק באמצע השבוע.
הגענו אליו באקראי, אני וחבר, לפני כשבועיים באמצע השבוע, ומצאנו את הכיכר נקייה מהשולחנות וכסאותיהם הצבעוניים. אבל הבסטה היתה פעילה, ופאוזי הציע לנו טונה טעימה שהכין ולימונדה. ישבנו איתו ודיברנו קצת, וקבענו שנגיע בסופ״ש הקרוב שיזדמן.
אז שבוע שעבר היינו עסוקים, אבל השבוע הזדמן. הגענו לשם בן זוגי היקר ואני, אותו חבר, וחברה נוספת מיוחדת במינה. היה חם נורא בשישי בצהרים, והכיכר היתה ...
קרא בתפוז
ביקור חוזר בגיוזה
חזרנו לגיוזה (קניון סטריט מול ברמת ישי) בשישי בצהרים.הרושם שלי מהביקור הקודםשלנו היה אז די בינוני - אסייתית ממוצעת, כזו שנחמד לעצור בה אם אנחנו במקרה באיזור, אבל ממש לא שווה את הנסיעה במיוחד.הרושם הזה נשמר גם הפעם, ואף התחזק, אבל לנו יש גם סיבות אחרות להגיע לרמת ישי, כך שהזדמן ביקור שני.המלצר ששירת אותנו בפעם הקודמת קיבל את פנינו גם הפעם הזו בברכתברוכים השבים, שאל אם נרצה לשתות משהו, וביררתי איתו את סוגיית היינות. להזכיר, בפעם הקודמת לא היו יינות לבנים יבשים בכוסות כלל (וגם לא סאקה). בגזרה ה...
קרא בתפוז
טאנטי באצי - גם פה זהו ביקור בכורה
כמו Gרר, גם אנחנו הגענו לביקור בכורה בטאנטי באצי.עדיין אין לי את יכולת הכתיבה המשוחזת שלו, אבל אלה הם הרשמים שלנו היו מהמקום.הגענו שלושה חברים בצהרי שישי. התקשרנו לברר אם יש מקומות כשעה לפני, ולא היתה כל בעיה. אפילו לא לקחו ממני שם ומסטלפון במעמד ההזמנה, פשוט אמרו שזה בסדר.כשהגענו לשם אני חייבת להודות שדי הופתעתי שזהו המקום המדובר - וואלה, המסעדה נראית יותר כמו שכונתית חביבה, הן מבחינת מיקום והן מבחינת עיצוב, עם מטבח פתוח, שולחנות וכסאות עץ פשוטים, חלל קטן מאוד יחסית (על אף ההרחבה משמאל ושול...
קרא בתפוז
סינטה בר - עסקית בשלישי
אחרי ששלושה שבועות מוצלחים למדי בקפה לואיז הסתיימו בטעם מר וצורם ביותר בביקורנו הקודם, החלטנו חברתי ואני לשנות מקום ולשנות מזל לקראת הדייט השבועי הבא שלנו.המטלה המסובכת של למצוא מקום אלטרנטיבי נפלה עליי, כאשר המגבלות הן עדיפות לציר מוריה (בשל מיקומה של העובדת מבינינו), מקום שיהיה ידידותי לטבעונית לייט (משמע, שעושה לעצמה הנחות לצמחונות באין ברירה), ובנוסף והכי חשוב שיהיה טעים ונעים למפגש של שתי גרגרניות שאוהבות לבזבז את זמנן על אוכל טוב, יין ודיבורים מרובים בשעה שאנשים אחרים עוד עובדים.כבר שנ...
קרא בתפוז
המשך אחרון.
אז אתמול בצהרים היינו במיט.תחילה, אנחנו פוקדים את המסעדה הרבה מאוד. במיוחד אנחנו אוהבים את העסקיות שכוללים הנחה של 40-50 אחוז על כמעט כל התפריט.מה שכן, הביקורת הקרובה כנראה לא תהיה רלוונטית בעליל, שכן התברר לנו עוד בביקורינו הקודם שהעסק החליף בעלים, ובביקורנו הנוכחי נוספה לכך הידיעה שהחל משבוע הבא התפריט הנוכחי מתחלף בתפריט חדש, שאנחנו עוד לא יודעים מה הוא יכיל, רק בבקשה שלא יגעו לנו בסטייק!!!אני הגעתי אתמול גרגרנית להפליא. עשינו הרבה סיבובים עד שהגענו, ונפתח לי התאבון טוב-טוב.הפעמים הקודמות...
קרא בתפוז
המשך..
נעבור לקפה לואיז.הרבה מאוד זמן שלא בקרתי בקפה לואיז. משום מה נוצר לי הרושם שאין מה לאכול שם, ובאמת שלא ברור לי למה. זה בוודאי שלא המקום לבוא לאכול בשר. אבל מסתבר שבדגים הם לא רעים בכלל, ובטיפול של כל מה שקשור בירקות הם מצויינים! האופציה הכי טובה בסביבה לארוחת צהרים מהסוג הקליל יותר.העסקית שלהם הולכת ככה - מזמינים מנה מתפריט העיקריות הרגיל, מוסיפים 15 שח עבור מנה ראשונה + שתייה (חמה או קרה). יש אפשרות להוסיף 21 שח ולקבל גם קינוח. ויש גם אפשרות להוסיף 14 שח תמורת יין הבית - שרדונה של גמלא נכלל...
קרא בתפוז
שלושה דיווחים חיפאיים בקטנה מהשבוע האחרון
שבוע עמוס פעילויות עבר על כוחותינו... ככה זה כשמתחילים סמסטר חדש.אז במסגרת הלוז הטכניוני המלא באנשים שלא ראיתי מזה זמן מה אבל עדיין לא ככ צפוף שלי הצלחתי להשחיל השבוע שלוש עסקיות במקומות אהובים - בוצר בר (טוב,בפעם הקודמתאמנם קצת פישלו איתי, אבל הבטחתי שאחזור שוב), קפה לואיז ומיט.נתחיל עם הבוצר בר.את העסקית בבוצר בר התחלתי בכך ששאלתי את הברמן החביב האם התפריט (שנראה אותו הדבר כמו אז) נאמן למנות היוצאות מהמטבח. הוא הבטיח שכן, ושכל הפרנות מכילות את כל המרכיבים שכתובים בתפריט. חוץ מזה, הטבח מהפע...
קרא בתפוז
פעם ראשונה בבוצר בר - מצעמם!!
אני אעשה את זה קצר ולעניין..נורא הסתקרנתי לבוא ולאכול את הסנדביץ הכי טוב בעיר, אשר זהו תיאורו מהתפריט (הן במקום והן באתר, אם כי תחת מחירים שונים):פרנה סטייק טונה טוניסאי - סטייק טונה 160 גרם, אריסה, חלפיניו, בצל סגול, תפוא אפוי, מלפפון חמוץ, ביצה קשה, פטרוזיליה, ממרח לימונים כבושים.מה קיבלנו בפועל?פרנה חרוכה, על גבול השרופה (מבולבלשלם, סמואל - הן תמיד מוגשות ככה, על גבול השרוף, או שזה בטעות ככה יצא להם הפעם?), נתחי טונה עשויים מדי, ביצה קשה, תפוא, בצל סגול. בצד היה ויניגרט בלסמי נורא נחמד, ו...
קרא בתפוז
הנמל 24 - עיסקית בשישי
אחרי הרבה מאוד זמן שלא ביקרנו חזרנו לנמל 24.סיימנו סידורים באיזור, ורצינו לאכול. התלבטנו בתחילה בין חומוס אצל פרגלדגים אצל פאוזי, ואז פספסנו את הפנייה למגינים, והמשכנו לנסוע על העצמאות, מה שהפך את ההחלטה לטובת הנמל.למרות שלא הזמנו מקום, לא היתה כל בעיה למצוא לנו מקום. בשעה13:00 בשישי המסעדה היתה ריקה לחלוטין (אולי ישבו בחדרים הפנימיים, אבל אני לא ראיתי שום עדות לעוד שולחנות מאוכלסים).קיבלנו קוקטייל קאווה לפתיחה, מזגו לנו מים ומיץ תפוזים, וחילקו לנו את התפריט, שאותו אני כבר מכירה בעפ, שכן כלו...
קרא בתפוז
הטרקלין - ארוחה מהסרטים (וקצת על הערס התורן)
לפני שבוע נסענו בן זוגי ואני למסעדת הטרקלין שבנחלת בנימין לארוחה הנקראתארוחה מהסרטים.היה לנו חצי ניסיון איתם לפני כחודשיים, אז תכננו במקור להגיע, אולם ממש בתחילת הערב חשתי שאני לא ממש במיטבי.התלבטתי בתחילה האם להשאר ולהנות מההרצאה, ולנשנש קצת, אבל כמה דקות מאוחר יותר כבר הרגשתי שאני לא מסוגלת לאכול כלום!במצב כזה היה קצת חבל להישאר, החלטנו ללכת ולחזור בפעם אחרת. החברה היו סבבה לגמרי, נתנו לנו שובר מלא לניצול בפעם הבאה ללא שום בעיות.את הקונספט אני מכירה מהאינטרנט- ארוחה בת 11 מנות בהשראת סצינו...
קרא בתפוז