פורום ביקורת מסעדות
נושא: שיקגו - מלון הילטון באילת  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 29/03/2014 | 21:14
13
525
קיבלתי את ההמלצה כאן, אז מן הראוי שאחזור עם הדיווח.

הביקור במלון היה נוראי, אז לא ניכנס לזה, אבל למרות שירות בעייתי ואיטי ביותר (שמאפיין את המלון), האוכל היה מאוד טעים.

הביקור היה לרגל השתלמות בה השתתף המשרד, אז הארוחה הייתה מה שנקרא על חשבון הברון, המשרד סגר תפריט עם המקום (230 לאדם אאל"ט), זה לא מנע מהם לשים תפריטים על השולחן בניגוד לסיכום וגם להביא לנו תפריטי קינוחים.

אוכל - מנות שרינג.

ראשונות. מנות נדיבות ביותר.

שיקאגו ווינגס, כנפי עוף חרוכות בקרמל צ'ילי וקריספי שום - יאם.

סלט שיקאגו - עלים ירוקים, נתחוני עוף צרובים, עגבניות שרי, בזיליקום ובצל מוגש ברוטב חרדל ודבש (!!! לא יכולנו להפסיק לאכול ממנו, טעים מאוד, נתחונים קריספים והסלט מאוד מאוד נדיב).

קרפצ'ו - מבשר עגל צעיר, משוח בשמן זית משובח, בלסמי  ומלח ים אטלנטי, מוגש עם סלט ארוגולה ותחמיץ בלסמי  -  טעים.

לעיקריות - ארוחת קצבים זוגיות X 2
על משטח ברזל לוהט יוגשו כ- 1 ק"ג בשר משובח : אנטריקוט, סינטה, שיפודי פילה, נקניקיות צ'וריסוס, שקדי עגל, מיני בורגר, ופרגית צלויה בליווי בצל אדום בגריל, רוטב צ'ימיצורי וציר בקר - הבשר היה עשוי טוב (לא נשאלנו למידת עשיה, אבל לא היה עשוי יותר מדי), עסיסי וכולם אכלו בהנאה מרובה.

שתינו שניים-שלושה בקבוקי יין. קשה לי לשחזר מה בדיוק.

לקינוחים אכלנו:

עוגת ולרונה - סופלה שוקולד חם מ-70% מוצקי קקאו "ולרונה" מוגש בליווי גלידת קרמל ושברי פקאן מסוכרים - כולם מאוד אהבו.

קרם ברולה קוקוס בשילוב בננות מוקפצות וביסקוויט שקדים ברוטב קינמון עדין - אין מה לעשות, מרגישים שזה קינוח פרווה, אבל במגבלות הז'אנר היה בסדר.

סורבה פירות- מבחר של סורבה פירות בטעמים על מצע בצק תחרה של שקדים וקרמל - יותר בינוני.

אחזור למסעדה אם אבקר באילת ואהיה זקוקה למסעדה כשרה.