פורום ביקורת מסעדות
נושא: הסרוסריה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 25/04/2014 | 18:00
8
676
אולי פספסתי ושותפי לארוחה כתבו משהו, אבל במסגרת ביקורה של הינשופית נפגשנו בהרכב מלא לארוחה שמחה בסרווסריה.
לאחר שאלת החניה של חיים חייכה אלינו פעמיים, ופתחתנו את התאבון בסבב צייסרים, התחלנו להזמין אוכל.
מאחר והיינו 9 החלטנו שאין טעם להזמין כולם ביחד וכל 2-3 אנשים הזמינו ביחד למעט אמיר, שהזמין לעצמו את המנות נטולות הגלוטן בתפריט.

בין המנות שלי יצא לנסות:
הקרוקטים שהיו טעימים מאוד
ברוסקטה עם ברי חמון וריבת פירות יער שהיתה טעימה מאוד אבל לטעמי צריך להוריד קצת את מינון הריבה.
בונואלס דה קסו - שוב מנה מטוגנת וטעימה שהם מגיעה בכמות מאוד גדולה במנה.
ביקיני האם אמנטל וביצת עין - טעים אבל..
טרטר בקר שמכיעה בלחמניה אה-לה טאפאס בשוק. לדעתי הטרטר היה טעים בזכות עצמו. הלחמניה לא החזיקה ולא היתה קשורה. בביס ראשון כל הבשר בורח מתוך הלחמניה

הבנזוג שהגיע באיחור אכל פולפו. הוא אמר שהמנה לא היתה מוצלחת במיוחד ואפילו  החזיר סיבוב ראשון שלה כי היתה עשויה מידי.

אני זוכרת שגם הזמנו צ'ורוס אבל לא זוכרת איך הם היו.

סה"כ מקוםפ כיפי לשבת לנשנש אחרי הים או משהו כזה. אבל לא בטוח שהייתי חוזרת בתוך טאפאס לשמו.