פורום ביקורת מסעדות
נושא: גם אנחנו היינו בקלארו- ומאוד מאוד נהננו  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 27/04/2014 | 10:43
290
הגענו לחגוג לי יום הולדת, ולפי בקשתו בהזמנת השולחן הושבנו בשולחן,
אחרי מספר דקות ביקשנו לעבור לבר- אמנם הבר היה מוזמן כולו, אך אחרי מספר דקות נוספות, הצוות הצליח למצוא לנו מקום, וזו היתה החלטה מעולה שפתחה ערב נפלא. הצוות על הבר הוא מהסוג הנחמד והמתיידד, דבר שאהוב עלינו (אני יודעת שרבים אינם אוהבים את הפמליריות הזאת, אנחנו בעדה)

התחלתי עם סנגריה טעימה מאוד ורווית אלכוהול (בסביבות ה-40 ש"ח),  הוא לקח יין אדום שהיינן של רקנאטי מכין במיוחד למסעדה, ומאוד נהנה ממנו (לא זוכרת מה שמו)

לפי המלצת הברמן לקחנו:
סשימי דג ים אדום עם גזרים באופני עשיה שונים (טרי, כבוש, מבושל) עם "קוויאר" עגבניות (בסביבות ה-50 ש"ח)- מנה טעימה, אך הכי פחות מוצלחת בארוחה, הצטערנו שלא ניסינו את הסביצה אנטיאס עם חמצוצים ושמנת...

סלט ארטישוקים (בסביבות ה-50 ש"ח) הפתיע אותנו כמה טעים סלט ארטישוקים יכול להיות הוא הגיע עם גבינה ובצלים והיה טעים, טעים (בשלב זה כבר הייתי מבושמת ולא זוכרת מה הכילה המנה במדויק)

בשלב זה ביקשתי עוד סנגריה שרק שיפרה את מצב הרוח הטוב שכבר היה :)

עברנו לעיקריות:
ריזוטו שחור עם מח עצם חלמון ביצה ופרמזן- (בסביבות ה-80 ש"ח) מנה משובחת וטעימה להפליא, הברמן מערבב לך את רכיבי המנה עם ההגשה (לאחר שביקש אישור לעשות זאת) הטעמים, המרקמים- פשוט מנה נהדרת

מנת מח עגל עם ארטישוקים ופולנטה (בסביבות ה-80 ש"ח)- התנסות ראשונה שלי עם מח, וכמעט שלא הצלחתי להחניק את קולות העונג מהמנה הנפלאה הזאת. הפולנטה היתה טעימה מאוד, ואפילו שהשותף לארוחה לא אוהב פולנטה, הוא התמכר אליה, אכל והודה שנהנה

למנה האחרונה לקחנו טרפלס שוקולד, בשונה מ"אושר מ" אנחנו מאוד אהבנו את המנה, את נגיעות האמרנה והמרקמים השונים (בסביבות ה-40 ש"ח)
הוא לקח הפוך חזק שהיה לטעמו מצוין, והגיע בספל שהתאהבנו בו, ולבקשתנו קיבלנו את שם המעצבת כדי לרכוש גם לנו ספלים

האוכל טעים, הטעמים שונים מהמוכר והצפוי במחוזותינו, הבנו שהתפריט משתנה בכל חודש, כמו כן, בכל חודש בוחרים ירק שהוא "הנושא המרכזי", אבל החוויה הכי נעימה היא השירות המוקפד והנעים, כלל אין תחושה שהמקום עובד שבועיים בלבד, הצוות מיומן ושירותי לעילא ועל כך שאפו למנהלי המקום.

רן שמואלי קיבל את פני הסועדים, הסתובב בין השולחנות והיה נעים באירוח שלו.

לפי המלצת הברמנים עלינו לראות את החדר הפרטי למעלה, וגם ירדנו להציץ על הלאונג' במרתף שיפתח בעוד כשבועיים.

אנחנו לקוח מאוד מרוצה, שתוך כדי הארוחה כבר חישבנו מתי נגיע לבקר שוב.