פורום ביקורת מסעדות
נושא: כתית, טייק 3 (או 4?) - נתחיל מהסוף  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 16/06/2014 | 12:26
30
2123
הקפה היה מחפיר, עתיר רובוסטה, קרוב לרתיחה, פוי. על תה האורטולנית ויתרה אחרי שנמסר שמדובר על אוסף תה בטעמים של ויסוצקי.

הגבינות, כולן גבינות עיזים ממשק עפאים. לצערי אני לא יודע את השמות משום שאלו לא נמסרו, אבל מתוך ארבעה סוגים, היה סוג אחד בעל גוון צהוב שהיה מוצלח, שתי גבינות שנראו מאסכולת סיינט-מור (ציפוי עובש לבן ואפר) ומאסכולת המצופות בעובש לבן בלבד (לא בושרון, אבל בכוון הכללי), שלקו במרקם צמיג בניגוד למרקם שבין מתפורר לוותרני של אחיותיהן הצרפתיות ובטעמים קלושים למרות שנראו בשלות. הגבינה הרביעית הייתה מקולקלת בקלקול בקטריאלי לא מכוון - ולא כזה שנוסף בשלב האיחסון ולא הייתה אמורה לצאת מהמשק. המלצרית החביבה מסרה את המידע לקונדיטורית ותקשרה אלינו את התשובה שהגבינות היו "חדשות לגמרי" כשהגיעו מהמשק. לא יודע מה זה אומר. עם כל הרצון לתמוך במה שעפאים עושים, אלו לא גבינות שמקומן במסעדה עם יומרות גבוהות.

לפני שמאיר מתעצבן, ההמשך משתפר...