לא אכתוב בהרחבה כי כבר דיווחתי בעבר. בעיקרון יצאנו משם בתחושה טובה אבל עם קצת יותר דקויות, אז במקום דיווח הכנתי רשימה של הטוב VS הזקוק לתשומת לב
הטוב
-
הקונספט
- מנצח. אין לי ספק שיצוצו מקומות נוספים כאלה בארץ כי למי שרוצה להתאים לעצמו יין מבלי להיות אלכוהולוג רציני כמו בוב68 ואחרים - זו הדרך היחידה. מומלץ להתחיל מטעימות של היינות הזולים יותר, ואז הנזק הוא רק 8 ש"ח לטעימה, וגם מחירי הכוסות של היינות האלה הם סבירים - באיזור ה-35 ש"ח. בשתי הפעמים שהייתי שם הצלחתי למצוא יין לטעמי תוך 3-4 טעימות. זה הישג לא מבוטל בכלל של השיטה. ואם באים בשניים וחולקים כל אחת מהטעימות זה אומר סדר גודל של 4-5 ש"ח לטעימה, והתוצאה שווה את ההשקעה.
-
המיקום
- יש מקומות שלא קל למצוא אותם בשרונה, במיוחד לא בערב. את הטייסטינג רום אפשר למצוא בקלי קלות כי הוא נמצא ממש על קו הרחוב של קפלן, במבנה הראשון שנתקלים בו אם הולכם מבניין משרדי ראש הממשלה לכיוון המתחם.
-
האוכל
- צלחת הגבינות מאד ראויה. אנחנו לקחנו את זו עם השמונה סוגים. כמות מכובדת ומבחר טוב. יש להם גם ברוסקטות נחמדות. זה לא מקום לארוחה של שלוש מנות אבל לנשנש משהו יחד עם היין בהחלט יש.
-
השירות
- בפעם הראשונה היינו היחידים במקום, בשעת צהרים של יום שישי. הפעם היינו בערב. בשני המקרים השירות היה יעיל ונעים. מן הסתם בשיטה שלהם פחות צריכים אותם בקטע של היין והמלצרים שם בעיקר מתעסקים עם נושא האוכל.
נקודות למחשבה
-
פתקי אינפו - בביקור הקודם שיבחתי את הפתקים שהוצמדו לכל בקבוק ופירטו מאד במפורט את הגוף, הסיומת, סוג הענבים וכל מיני פרמטרים שעוזרים בבחירה של הבקבוק הנכון. הפעם לא היו את הפתקים. לשאלתה של האישה הסבירו שזה בגלל תחלופה גבוהה של הבקבוקים וזה יחזור בקרוב. אני מקווה שזה אכן יחזור ושזה לא שיטה לא נחמדה לאלץ אנשים לעשות טעימות מיותרות... כי הרי כל הכיף זה שאתה יכול לחפש את הבקבוק הנכון בשבילך בעצמך ובלי להטריד אף אחד ובלי הפתקים זה קצת מוציא את העוקץ מהעניין.
-
קליטה סלולארית
- לא יודע איך זה במקומות אחרים בשרונה, אבל כאן מרגע שירדנו לקומה הנמוכה, שהיא לדעתי הכיפית יותר (מה הכיף בלשבת בחלק העליון על שולחנות פיקניק מול הקיריה ולשתות יין?!?!???!) לא היתה לנו קליטה בכלל (שנינו ב-012, שזה בעצם אורנג') אפס. כלום. זה קצת בעייתי במיוחד כשמשאירים בייביסיטר בבית וצריך לשמור על ערוץ של קשר עם הבית. יש פתרונות לדברים האלה (micro cells כמו ששמים בחניונים) אבל אני לא יודע כמה הם רלוונטים למקום כמו מסעדה.
-
מיזוג בשולחן ה-VIP
- פתח המזגן הותקן כך שהוא זורק המון אויר על מי שיושב בשולחן ה-VIP, שאליו קיבלנו מקום. הקור שם מעבר לסביר ומי שרגיש למזגן רצוי שיימנע מלשבת שם בכלל. ביקשנו מהמלצר אם אפשר לעבור מקום והבטיחו להחליש את המזגן, דבר שאכן עזר מאד, אבל לאחר זמן מישהו הגביר שוב את המזגן (למרות שהם התכחשו לזה) מה שהבריח אותנו בסופו של דבר החוצה ומזל שזה היה בסוף הארוחה ולא קודם. כשהמזגן פועל בשיאו בלתי אפשרי לשבת במקום הספציפי הזה ללא חרמונית. לא יודע אם יש פתחי איוורור בעייתיים נוספים כאלה. במקומות שלא יוצא אוויר ישירות מהפתח דווקא מאד נעים שם. נראה לי שזה משהו שאיש מזגנים יכול לפתור תוך ביקור אחד... שווה לתת את הדעת.
לסיכום
...
אנחנו מאד אוהבים את המקום. הנקודות שהעלתי למחשבה הן פסיק קטן מבחינת החוויה הכללית שלנו שם. בסך הכל נהננו וזה נרשם כאחד המקומות הכי כיפיים כיום לערב שמבוסס על יין.