פורום ביקורת מסעדות
נושא: BARATIN  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 09/12/2014 | 01:13
1
466
זהו ביסטרו צרפתי קלאסי נהדר אנחנו קוראים לו "השמח" כי תמיד הומה שם ותמיד שמח
אומרים כי השפים באים לשם כשהם מסיימים את המשמרת שלהם האוכל נהדר וכמות בקבוקי היין הפתוחים גדולה מאד כך שתמיד יש יין נהדר בכוסות
צריך לבוא לשם במצב רוח טוב כי בד"כ צריך להמתין לשולחן וגם השרות לעיתים איטי אם כי תמיד מחויך
כשהמתנו לשולחן (עומדים ליד הבר כ15 דק' בערך) ראיתי בקבוק יין  שנפתח והיין שנמזג ממנו היה בצבע וריח משגע מיד אמרתי למלצר שישמור לי ממנו "קראף" הוא הזהיר אותי זה יקר (30 אירו)
הושבנו בשולחן שמשקיף למטבח (טבח אחד בלבד ומדי פעם אחת ה"מלצריות" נכנסת לסייע להכין
את המנות הראשונות.
היין (סנט ג'וזף) הגיע די מהר ואכן היה נהדר גם בטעם ואחריו לאט גם האוכל
לראשונות: ארטישוק ועליו פרוסת כבד פטה כבד אווז
פרוסת נקניק ראש חזיר על תפו"א קטנים ברוטב פסטו
לעקריות: לחי עגל על ירקות שורש (גזר לפתות סלק קולרבי)
דג טורבוט בר ברוטב חמאה עם ירקות שורש
לקינוח קרמבל תפו"ע
כל המנות היו מצויינות היה ערב ארוך וכייפי