פורום ביקורת מסעדות
נושא: פורים בחדר אוכל, חוויה פחות נעימה?!  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 05/03/2015 | 19:00
2
515
בגלל יום חופש שלקחנו אני ואישתי, והגענו לאזור, חשבנו לשבת בטוטו.
יש לציין שהאישה צמחונית ובהריון, ולאחר בדיקה קצרה בתפריט העסקיות, חוץ מ2 מנות ראשונות צמחוניות, לא ממש היה לה מה לאכול
לאחר דקה של דיונים החלטנו להמשיך ל"חדר האוכל".
בחדר האוכל ציפתה לנו להקת ילדים, ואז היכה בנו יום החופש שלקחו כל ההורים.
בנוסף, בגלל שזהו "יום חופש", לא היו עסקיות צהריים, טיפה מוזר, לא?
התיישבנו, והחלטנו לנסות להתעלם מהגנון ששרץ במקום. (רק אותי מעצבן שמלצרים מתחפשים???)
 
הוזמנו:
קובה טלה: 2 קובה קטנים על טחינה ונגיעות רכז רימונים
סה"כ מנה טעימה ונהנתי ממנה
מאפה ירק מהתפריט הטבעוני: דפי פילו, ירקות צלויים, וטחינה בצד.
סה"כ המנה היתה טובה והיא נהנתה ממנה
לעיקריות הוזמנו:
סביח אנטרקוט
מה שציפיתי לקבל מהמנה היה סביח, עם רצועות אנטריקוט
שאלתי את המלצר, וזה מה שגם הבנתי ממנו
בפועל הגיע סביח, עם בשר טחון, לפי הטעם אני מנחש שזה היה עגל טחון
מנה טעימה, אבל לא יודע אם התחברתי, זה הרגיש די "מזולזל", אבל היה טעים.
האישה הזמינה המבורגר טבעוני, מקינואה, ושעועית ירוקה בצד, שהוחלפה בפירה.
כשהגיע ההמבורגר הוא היה ממש קר, ונראה גם די "עצוב".
אישתי ביקשה להשאיר את הפירה, וההמבורגר הקר ממש הרס את החשק, והיא החליטה לוותר עליה, לאחר מבט חטוף נוסף בתפריט החליטה לוותר על מנה חלופית.
ההרגשה הכללית היתה כאילו "חדר אוכל" קצת ירדה באיכות וברמה, מעניין אם זה סתם שנפלנו על יום לא טוב, פורים והכל, או שזה משהו יותר קונקרטי.
נוסיף ונציין לטובה, שלא חוייבנו בהמבורגר, וגם לא בפירה, והשירות היה הדבר היחידי שנהנינו ממנו.