פורום ביקורת מסעדות
נושא: ארבעס שוק מחנה יהודה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 17/03/2015 | 18:22
6
542
לאחר הקלפי,  התחשק לנו סביח.  בהתחלה התכוונו לבדוק את אריכא באגריפס, אבל שיממון הלקוחות לא עשה לנו טוב , והחלטנו לבדוק את ארבעס ברחוב שילה.
 
הגענו דקות לפני שהמקום התמלא באופן מוחלט,  לא נותר מקום בחוץ ובפנים.
בפנים חמש שולחנות,  ובחוץ מספר זהה, ועל כול בחורה אחת מאחורי הדלפק שגם מכינה את האוכל ( ראיתי עוד משהו שעובד במטבח מאחוריה אבל נראה שעם חצי עין היא גם משגיחה על מה שקורה גם שם) גם ממלצרת,  וגם מנקה לאחר מיכן את השולחנות וכול זה עם חיוך ,סבלנות והמון הקשבה.
הרגשנו לא נעים עזרנו לה למלצר,  וגם קצת לפנות...
הוזמנו: חומוס מסבחה,  וחומוס סביח.
המסבחה הייתה מאוד טעימה, ולדעתי היה בה לימון כבוש. גרגירי החומוס ממש נמסו בפה,  מנה גדולה היה צריך עוד קצת שמן זית אבל חוץ מזה, מושלמת.
מנת החומוס סביח הייתה מנת חומוס נקי,  באמצע הגומחה היו רצועות בצל סגול,  עגבניות שרי חתוכות,  ועל זה מין תבשיל חצילים, בצד ביצה קשה, עמבה ושמן זית ולא בשפע...
האמת היא שעדיין לא ראיתי ככה סביח, וזה היה מעניין.  הצד השני אמר שטעים לו.
כול זה הגיע עם פיתות טריות מאוד, סחוג טעים,  בצל חמוצים וזיתים.
את הפלאפל הם עושים עם ההזמנה ולקח כמה דקות עד שזה הגיע, וזו נקודה לזכותם-בעזורה למשל,  כשאכלנו שם בפעם האחרונה בהחלט,  הפלאפל יצא מהשמן מזמן מזמן  והיה סליחה על הביטוי, מגעיל ושמנוני ברמות ונשאר בצלחת.
השירות היה מאוד משפחתי , כמו כן יש להם מכל מים ללא תשלום עוד נקודת זכות!
יחד עם פינוי השולחן,  55 ש"ח.
כבוגרי חומוסיות בארץ ניתן לומר שזו אחת מהחומוסיות השוות, נקווה רק שהם ישמרו על הרמה.