פורום ביקורת מסעדות
נושא: Osteria der Belli,  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 19/03/2015 | 20:50
376
Piazza si Sant'Apollonia

ביום ראשון טיילנו בטרסטוורה, בשוק פורטה פורטזה (שוק פשפשים ענק ומומלץ.) ותכננו את הטיול ככה שאת ארוחת הצהריים נאכל במסעדה זו שמגדירה עצמה "מסעדה סרדינאית." הגענו ממש עם הפתיחה, באזור 12 וחצי בצהריים, היינו ראשונים וגם די לבד (בהמשך הגיעו עוד כמה זוגות)
מתפריט האנטיפסטי- 2 ברוסקטות עם עגבניות. ברוסקטות קלויות היטב עם עגבניות מתובלות היטב. אחלה פתיחה.
ראשונות: רביולי סרדינאי- 3 רביולי ענקיים ממולאים בגבינות עם רוטב עגבניות-שמנת. טעים, לא מרגש.
פסטה פירות ים, מוצלח.
עיקריות: צלע עגל- ופה נכנסנו אני והבחור לסוגייה. אף פעם לא אכלתי צלע עגל (עגל כן, צלע לא.) הבשר היה מופלא, אגב, מתובל בצורה נפלאה ועשוי מעולה, אבל איכשהו הבשר לא נראה או הרגיש כמו עגל. אז או שלמדתי משהו על צלעות עגל, או שזה היה משהו אחר. כך או כך מצוין.
סקלופיני בלימון ויין לבן- טעים מאד.
לקחנו כתוספת ארטישוק אחד, שהיה ליווי נהדר.
קינוח- סמיפרדו ליקר-שקדים, טעים טעים, וטרמיסו (כבד אמרתי את דעתי על הקינוח הזה אבל הבחור אהב) ע"ח הבית קיבלנו קינוח נוסף- זוג עוגיות וזוג "נשיקות" מרנג, שהיו טעימים ונחמדים. יחד עם כוס יין הבית, החשבון היה איפושהו באזור ה55 יורו.