פורום ביקורת מסעדות
נושא: שולה - קיסריה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 25/03/2015 | 17:08
1
669
ביום שני האחרון נסענו צפונה ליום השנה של אמו של הבחור ובחזור עברנו במסעדה האהובה עליה.
המסעדה ממוקמת באזור תעשייה ולכן בשעת הצהריים שהגענו היו לא מעט אנשים מהסביבה ואפילו שמעתי אנגלית אמריקאית באחד השולחנות לידינו.
המקום מעוצב בפשטות וחמימות, ספיישלים מפורטים כתובים על הקיר כולל מחירים. המסעדה היא מסעדת דגים ופירות ים.
 
בצהריים יש עסקית בשלוש דרגות מחיר (92,76 ו 56). כל עסקית כוללת סלטים שמוגשים לשולחן ושתייה (מים ולימונדה).
מבין הסלטים חיבבתי את סלט הכרוב שהגיע עם שומשום והיה מעט מתקתק, היו גם בטטות שלא היו מעניינות, סלט ירקות שנראה טרי (לא יכולתי לנסות בגלל שהגיע עם מלפפונים בקליפתם), חציל בטחינה ועוד כמה סלטים שאני לא זוכרת. הכל הוגש לצד לחם לבן וטרי שהיה מצוין.
הבחור ועוד אחת הסועדות הזמינו דניס בגריל - טעמתי מהדג של הבחור והוא היה עסיסי וטעים אפילו למי שאינה חובבת דניס כמוני.
חברה נוספת שהייתה הזמינה מנה של סלמון ברוטב מתקתק שהגיע עם פירה. היא נהנתה מהמנה מאוד.
אני הייתי עדיין קצת שבעה מארוחת הבוקר ולא התחשק לי להתעסק עם דגים אז אכלתי שרימפס וקלמארי מטוגנים - לא בשורה גדולה אבל טעים והשביע בדיוק במידה הנדרשת. סלט העלים שהיה ליד היה לחלוטין מיותר והרוטב שלו לא היה מוצלח (האיולי לעומת זאת, כן).
אחותו של הבחור הזמינה מחבת פירות ים שכללה גם חצי סרטן והיא נהנתה מאוד מהמנה שלה - המנה הייתה מחוץ לעיסקית
 
ליוונו את הארוחה עם עלמה לבן של דלתון שהיה חביב ביותר.
 
כ - 600 שח לפני