פורום ביקורת מסעדות
נושא: בר לחם, דלי קרים והשאפה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 29/03/2015 | 14:28
430
היה חם וקשה היה לצאת החוצה אבל הצלחתי למרות הכל לעשות שילובים לא רעים.
בשישי בצהרים אחרי יריד תקליטים מוצלח שהשלים לי את כל אוסף המאיר אריאל שלי בויניל עברתי בבר לחם בהדר יוסף, חלת ברישו גדולה הוכחה כשחיתות מוצלחת וקלצונה עם גבינה ותרד הייתה עשירה בטעמים, מלוחה וממכרת והייתה נשנוש נהדר.
בשבת בבוקר התחלתי עם בישולים- שקשוקה גדולה עם בולגרית של קדוש שנוגבה עם חלת הבריוש ומסחטת המיצים החדשה סיפקה מיץ גזר ומיץ תפוחים מעולים, אחרי זה החלטנו שחייבים עוד קצת מתוק ועברנו בדלי קרים בכפר סבא לחצי קילו של גלידה שמשלבת בין זכרונות ילדות (בננה, מסטיק) לטעמים מודרניים (לוטוס-שמנת) אבל בכולם שומרת על איזון נכון בין מתיקות לקלילות.
אחר הצהרים עברנו ביפו לתערוכת צילום חביבה והמשכנו לשוק הפשפשים שהיה די עמוס, מצאנו שולחן לשלושה בשאפה והתחלנו להזמין, המלצרית הביאה בטעות לשולחן בקבוק יין והחלטנו להשאיר אותו ובילנו בכיףת מה שהוזמן היה
לקינוח- מוס שוקולד עשיר במיוחד בבושמילס שהיה בייתי ונעים ועוגת רוזמרין מפתיעה- פרוסת עוגה בחושה עם ניחוח ברור של רוזמרין, קצפת עדינה וריבת חבושים ביתית, תענוג מתוק
סך הכל 360 ש"ח לשלושה אנשים שאכלו ושתו טוב