פורום ביקורת מסעדות
נושא: מסעדת מול ים נמל תל אביב  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 28/07/2015 | 15:31
2
335
ב-21 ביולי לרגל יום הולדתי הזמין אותי בן זוגי עם בני, נער בן 16, לאכול עסקית צהריים במול ים בנמל תל אביב
למנות ראשונות הוזמנו, שרימפס על הפלנצ'ה, סלט מרינייר ומרק שורשים עם פיטריות.
מנת שרימפס על הפלנצ'ה-זכתה לתואר המנה המצטיינת.מנת סלנט מרינייר- הייתה מצויינת וטעימה מאוד.
מנת מרק השורשים-הייתה טעימה אך טעמיה היו חיוורים.
 
לעיקריות הוזמנו:
חצי לובסטר על הגריל -המנה המנצחת מבין העיקריות.
לובסטר על מצע פטוצ'יני-מנה טעימה. הפטוצ'יני היה מעולה
שרימפס על מצע של תרד שהוגש עם ביצה עלומה - מנה מעולה
 
למרות שהקינוחים אינם כלולים בעיסקית, קשה היה לוותר על טעימה או שתיים.
ברור, למרות עלות של 70 ש"ח, ביצת הפברז'ה  המפורסמת תיכלל בקינוח.
בנוסף החלטנו לקנח את הארוחה בסורבה - 50 ש"ח
בנוסף הוזמנו 2 כוסות אספרסו.
התחלנו את הקינוחים בטעימת הסורבה. בכל ביס קטן ניכר היה ניחוח הפרי והטעמים היו לא פחות ממדהימים.
עדיין מחכים לאספרסו...
לפינאלה פיצחנו את ביצת הפברז'ה וטעמנו את תוכנה.
עדיין מחכים לאספרסו...
למרות המראה המרהיב של הביצה והתוכן הטעים שלה, לא הצליחו הטעמים להכהות את הטעמים המדהימים שנותרו בפינו ממנת הסורבה הנפלאה...
וכאן הזכרנו למלצר שאנו עדיין ממתינים לאספרסו. הוא התנצל ומיד הלך והכין לנו בעצמו את הקפה.
בסך הכל החשבון הגיע ל-767 ש"ח לא כולל שרות - סכום הוגן לאיכות המנות ולחווית השירות אשר מעטות מצאתי במחוזותינו.
 
מאוד הצטערתי לשמוע כי המסעדה נשרפה כליל ועוד יותר ציערו אותי תגובות של אנשים שונים.
החל מאנשים הזויים למיניהם שגייסו את אל הנקמות לגרימת האש בשל ה"שרצים" הטעימים שהוגשו במסעדה, דרך אותם טבעונים/צימחוניים למינהם שגייסו את אלוהי הלובסטר והשרימפ לנקמה והגרועים ביותר, כל הקנאים שטענו שהעסק נשרף בשל קשיים כאלה או אחרים. איני מכירה הרבה עסקי אוכל ששרדו 20 שנה בכבוד.