פורום ביקורת מסעדות
נושא: הייתי בדלידה בשישי בערב - אחלה מקום אבל...  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 02/08/2015 | 11:42
1
251
באמת אחלה מקום. אווירה מעולה. שירות טוב. כיף לשבת. היינו 3 והזמנו לא מעט מנות לשיירינג. לנוכח הדיווחים והביקורות במדור הגעתי עם ציפיות גבוהות לגבי רמת האוכל, אבל הרמה לא הייתה אחידה.
היו מנות טובות מאד:
ברולה פלפלים חריפים ופטה - מקורי וטעים מאד.
סמבוסק זנב שור - מעולה.
טורטליני ריקוטה - עדין ומצוין.
היו מנות סבירות פלוס:
טרטר בקר שהיה טעים אבל ב-58 ש"ח למנה אני מצפה לקצת יותר בשר (ולצ'יפס יותר מוצלח).
קרוסטיני בורי כבוש - נחמד אבל חסר מעוף. 
מנות בינוניות:
רביולי "כינורות" במילוי כנפי עוף ויוגורט עיזים. מנה שעל הנייר נראתה מבטיחה ומקורית אבל כל מה שאני הרגשתי במנה זה טעמים של שמיר ושל לימון. הרביולי עצמם היו עשויים טוב. אוהבי שמיר כנראה יעופו על המנה...
מנת לחם וחמאה (עם ממרח עגבניות מיובשות) - לחם קצת יבש. בתמחור של 14 ש"ח אפשר להשקיע קצת יותר.
מנה רעה:
כרובית מטוגנת עם יוגורט. הגיעה כרובית כמעט שרופה והוחזרה למטבח. המלצר שחזר ציין שאכן הכרובית הייתה שרופה מדי ושאל אם נרצה מנה אחרת. אמרנו שלא. כמובן שלא חוייבנו על המנה, אבל אני מצפה שכשמגיעה מנה לא אכילה, יינתן איזשהו צ'ופר במקום וזה לא קרה. 
הקוקטיילים שהזמנו (אניסטה מרסיי על בסיס ערק ואפרול קומבינה על בסיס ג'ין) היו מוצלחים מאד ובתמחור סביר ביותר. 
סה"כ היה ערב מהנה. טעים ברובו, אם כי ציפיתי לקצת יותר.