פורום ביקורת מסעדות
נושא: שרונה לא מותק, קראק פאי אובן קובן לא מתעלה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 29/09/2015 | 14:33
7
723
עקב "חלון" של שעתיים בעזריאלי, מצאתי את עצמי, להפתעתי הרבה, בשרונה מרקט.
 
חשבתי שהאווירה הצפויה (תל אביבית-פלצנית)   תפריע לי, אבל דווקא האויר היה הנבל הראשי.
 
הטוב: בהחלט השקיעו המון בשוק. ורואים.
מגוון יפה מאוד של מקומות, בלי פרטאצ'יות.
 
הרע: מחירים גבוהים מדי ביחס למה שמקבלים. צפוי, אפשר לחיות עם זה.
השם "שגב קונספט" מביא לי את הסעיף.
 
המכוער: האויר.
אין ריח של שוק או אוכל, יש אויר צפוף, מעיק, המרגיש כמו בטן של מטוס נוסעים.
אני לא מבין איך אפשר ליהנות מאוכל באויר כזה, בטח שלא כשמשלמים כל כך ביוקר.
מקווה שהעניין יוסדר.
 
ההחלטה: מסבחה אצל אבו חסן- אפשר לשבת מחוץ למטוס!
 
הביקורת: המנה לא התעלתה: פחות חמה ויותר דלילה מהיפואית.
עדיין אחלה מנה שבעולם, אבל שווה 70% מהמקור.
 
פסק הדין: אולי בעונה בלי מזגנים.
----------------------------------------------
 
אחרי החומוס, לא יכולתי להתאפק והלכתי כמה צעדים לאובן קובן- הייתי חייב לנסות את הקראק פאי.
 
לצערי הרב, הקראק פאי היה הרבה פחות מרשים מהזכור לי מ 48.
יותר מתוק (בחיי), פחות בשרני ולח, פחות נוכחות של השמנת. 
חבל.