פורום ביקורת מסעדות
נושא: גוז ודניאל מוצלח כרגיל  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 04/10/2015 | 11:32
4
373
ביום חמישי בדרך חזרה מגן אירועים שבדקנו ולשם שינוי נראה סביר החלטנו לעצור לארוחה קלילה בגוז ודניאל בבני ציון.
המקום היה מלא למדי אבל נמצא לנו מקום על הבר, המלצרים היו מקצועיים, נחמדים ובעלי ידע רב בכל נושא האוכל והשתייה וסיפקו אירוח מושלם.
אכלנו- סלט פאנצלנלה עם מבחר עגבניות משובח ומוצרלה מקומית לא רעה שהיה מעט חמצמץ מדי אבל מרענן.
לעיקריות- היא בחרה בפסטה רחבה עם אספרגוס, פסטה שמכינים במקום במרקם מעולה ברוטב ירקרק ומלא טעמים עם כמות מכובדת של אספרגוס שרק נשלק מעט והיה פריך ומלא טעמים.
בשבילי- לא הייתי רעב ובחרתי במנה ראשונה של רביולי סרטנים, 6 כיסונים מכובדים מלאים בבשר סרטנים מתקתק עם תירס גילי מתוק-מתוק ברוטב מעולה, תענוג צרוף.
שתינו כוס יין לבן של יקב פלאטר שנמזג במנות על מנת שלא יתחמם- למעשה קיבלנו קרוב למנה וחצי ב-3 פעימות, יופי של דרך ללגום יין לכל אורך הארוחה.
לקינוח- בראד פודינג מעוגת שמרים עם תוספת מבורכת של המון המון רוטב קרמל מלוח, מנת קינוח מעולה ששלחה אותנו עם חיוך מאוזן לאוזן וכעס למה אי אפשר לשכור את כל המקום לאירוע...
השירותת כאמור היה מעולה, צייסרים נמזגו ונשתו עם הברמנים שהתענינו לאורך כל הארוחה אם זו הפעם הראשונה שלנו פה, איך המנות, מזגו מים וכו
240 ש"ח ראויים בהחלט