פורום ביקורת מסעדות
נושא: פיצה באבא אבן  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 25/10/2015 | 21:41
257
אחרי חופשה של כמה חודשים (ארוכים מדי, לדעתי), הפיצריה נפתחה מחדש בשד' וושינגטון בת"א. דקה הליכה מהמיקום הקודם, אבל הרבה יותר נעים, מואר וגדול.
היינו 8 אנשים וחלקנו:
רביולי בטטה ורביולי גבינות שנאפו עם המון רוטב בתנור - גדולים, עם כמות יפה של מלית ובצק דק וטרי. פשוט מצויינים;
סלט ירקות - קצוץ דק-דק עם כמות נדיבה של גבינת פטה;
סלט חסה ומנגו עם רוטב מושלם;
וריאציה על קפרזה - עגבניות, בלסמי מצומצם, שמן זית ופרמזן;
וכמובן - המון פיצה. הזמנו פיצות אישיות (שמגיעות בצורת פוקצ'ות מאורכות) וביקשנו מהשף שיפתיע אותנו. הוא ברר מה אנחנו אוכלים ולא אוכלים והוציא לנו 2 נאגלות, כל אחת של 5 או 6 פיצות. כולן עם בצק דק וקריספי, כולן עם מינון עדין ומושלם של גבינה, רוטב ותוספות. ובעניין התוספות - אין תוספות בשריות (רק אנשובי), שזה מצוין מבחינתי.
במקום טבסקו, אורגנו וצ'ילי יבשים יש על השולחנות רוטב פלפלים חריפים, רוטב לימון כבוש ורוטב חצילים שרופים שאני יכולה לאכול בכפית, את שלושתם מכינים במקום. ובכלל - אין על הפיצות תבלינים יבשים, רק עשבי תיבול וירקות טריים.
יצאנו עם בטן מלאה וחשבון של קצת פחות מ-500, כולל בירות ושתייה קלה ולפני טיפ.