פורום ביקורת מסעדות
נושא: טיול בשוק הכרמל  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 22/11/2015 | 18:48
368
יום שישי בבוקר, מסתובבים ברחובות הכרם ומחפשים טבעות למסע לפראג בחודש הבא ומתחילים להיות רעבים ומתחיל מסע אכילה נודד
 
הבורקס התורכי- אחד קשקבל, אחד תרד- גבינה, הבורקס הכי טוב בעיר, שירות לבבי ונעים, כוס איירן חמצמץ ומרווה, ביצה חומה ומלפפון חמוץ כבוש קלות והעיקר- בצק עשיר עם המון עלעלים ומילוי מושחת.
 
דוכן הבוריקה- פעמיים בוריקה תפוחי אדמה וביצה בפיתה, התנועות טיגון מהפנטות, הנחת עלי הסיגר בשמן הרותח ואז הביצה שנוחתת באמצע והעלה שנסגר מהחום... הפיתה חמימה ומכילה יפה את העלה הפריך, רק חבל שהביצה קצת עשויה מדי, אבל בשביל 15 ש"ח נשנוש נהדר.
 
ביר באזר- פעמיים חתול שמן, IPA חביבה וקלילה שנהתאימה למזג האוויר, צוות ידידותי וכיפי שמדסקס בשמחה על בירות וממתקי גומי טעימים עם החשבון.
 
אראפס- פעם אחת אראפס בשר שהיה שמנמן, עשיר ומלא בכל טוב, ממרח שעועית שחורה מוצלח, גאווקמלה שמאזן והרבה גבינה, לקחנו עוד 4 מנות טייק אווי שנזללו מיידית כמעט.
 
משם כבר הגעתי לשרונה שמפעם לפעם נראית לי יותר פלסטית, לפחות הבירה בביר מרקט (שלאגר של אלכסנדר) נמזגה במומחיות והייתה יופי של סיום לאמצע היום