פורום ביקורת מסעדות
נושא: וונג, לפני כמה ימים  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 02/12/2015 | 16:37
8
739
כבר זמן מה שאנחנו אוהבים את וונג, והאוירה בו מתאימה לדעתי יותר לצהרים מאשר לכרב. נקרתה ההזדמנות, כך שנתכנסנו.
לפתיח מגישים לכולם סלט כרוב חתוך דק ברוטב חמוץ-מתוק. לנו הגישו קערה משותפת גדולה לעומת הייטקיסטים שישבו לידינו שכל אחד מהם קיבל צלחת אישית. לא קלטתי את ההבדל...
הזמנו בעצם 3 ראשונות + עיקרית:
 
דמפלינג שרימפס - 5 הר גאו בבצק טפיוקה שקוף שעשוי טוב אבל לא מדויק (כשמשווים לציינהטאון במערב, לא לסין שם טרם הייתי). 
 
פרש ספרינג רול - בצק אורז מרוכך במים מגולגל עם ורמיצ'לי, ירוקים, גזר, מלפפון ושרימפס. על העוף ויתרנו (השילוב נראה לי מוגזם). הוגשו 2 רטבים - רוטב דגים שהיה טוב, ורוטב על בסיס חמאת בוטנים שמשהו בו היה חסר לי, לא יודעת מה
 
פיש באן - קשה לי מאד לוותר על לחמניות ענן כשהן מופיעות בתפריט, ופה השילוב עם דג לבן מטוגן ורוטב יוגורט הוא ממש טוב. אהבתי מאד (לא זוכרת את סוג הדג)
 
העיקרית - מאחר ושמתי עין על אטריות בחיטה המיוצרות במקום ביקשתי לשלב אותם במנת ה - ויאט קוקו שרשום שבתפריט במקור עם אטריות ביצים. אהבתי את השילוב שהגיע - רוטב קארי עם חלב קוקוס (אחד הרטבים האהובים והדי מושחתים). האטריות היו רכות, אולי טיפהלה עבות מדי.
 
סה"כ אהבנן ואין ספק שנחזור