פורום ביקורת מסעדות
נושא: ג'פניקה נתניה - פעם ראשונה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 20/12/2015 | 11:35
1
364
קראתי על הרשת הזו המון כאן בפורום ולאחר ביקור ראשון שם נראה שכולם צודקים.
 
מחד - זה ממש לא אוכל יפני או אסייתי אמיתי ואפילו לא קרוב לכך.
מצד שני - זה טעים זול נדיב ומשביע 
 
אז השורה התחתונה היא כמובן מה מחפשים.
 
שני רולים של סושי סטנדרטיים לחלוטין אחד רגיל אחד I/O - ר 14 ו- 16 ש"ח בהתאמה. סטנדרטי לחלוטין לכיוון המעט מתוק מידי. מה שאפשר למצוא היום בכל סושיית קניון. הוגשו עם סויה רגילה ווסאבי נחמד. למרכז השולחן הוגש גם ספייסי מיונז שלא היה ספייסי ולא התחבר עם כלום וטרייאקי סתמי. אנחנו עדיין מחפשים את הג'ינג'ר המוחמץ.
 
לעיקריות - מוקפץ בקר - הגדול גילה לאחרונה את עולם המוקפצים והתאהב. מוקפץ סטנדרטי על בסיס אטריות ביצים. מנה נדיבה עם כמות בשר יפה. 49 ש"ח.
 
מנה חריפה עם אטריות סובה, וטופו - המון כוסברה למעלה - רוטב לא מספיק דומיננטי ולא מספיק ירקות בפנים או חריף - נחמד אבל סתמי - 48 ש"ח.
 
סה"כ 167 ש"ח ביחד עם מנת ג'ייק במזיגה מדודה וכוס מיץ תפוזים. 
 
סוג של ארוחה מהירה נחמדה בלי חידושים גדולים או גילויים מסעירים.
מבחינתי סוג של חלופה מעט יותר יקרה למקדונלדס אך זולה יותר מכל הדייזיינר המבורגר.