פורום ביקורת מסעדות
נושא: סקון נקון - טעים ונכון  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 03/05/2016 | 13:02
2
365
מזמן רציתי לאכול בסקון נקון. ראשית - המקום נמצא מרחק הליכה מבית אמי.
שנית, אני אוהבת מאוד אוכל תאילנדי, ולא מגיעה בכלל לבית תאילנדי. הכתבות על האוכל האותנטי שמגישים בסקון נקון הלהיבו אותי... ולא הצלחתי להגיע עד כה.
לסיום, אחי ואמי עשו מספר פעמים טייק אווי ונהנו מאוד.
 
סקון נקון שוכנת במרכז מסחרי קטנטן בואכה למרכז ראשל"צ מכיוון מערב.
היינו 2 מבוגרים ופעוטה בת 3 אחרי קמפינג במדבר. העולל בן 8 החודשים ישן בסלקל.
לראשונה, ספרינג רולז (26 ש"ח) שהיו טעימים אך מעט נוטפי שמן.
מרק הטום יאם קונג (65 ש"ח) שהזמין בעלי היה מעולה. פיקנטי לכיוון החריף עם כמות מספיקה של שרימפסים (לא שאלנו מה מקורם  ). מוגש לצד אורז, כמקובל.
מנת העוף בקשיו - קאי פד עם אגוזי קשיו (60 ש"ח) הייתה מצוינת, אם כי לא גדולה. לדעתי המתכון שהעלה עז תלם בהשראת אותה המנה לא נופל ממנה ואף עולה עליה. גם היא מוגשת לצד אורז.
מנת האורז מוקפץ עם עוף, גזר, עגבניה וביצה - קאו פאד קאי (50 ש"ח) לקטנה חובבת האורז הכילה באופן מפתיע המון אורז. היא הוציאה את נתחי העוף ואכלה בהנאה רבה. השאריות נארזו ונלקחו לסבב נוסף ביום למחרת.
בתפריט הופיעו שייקים שניתן להוסיף להם (בתוספת תשלום) רום. הזמנו אך לא היה רום... במקום זה בירה צ'אנג צוננת עשתה את העבודה.
 
חזרנו הבייתה שבעים ומג'וייפים היטב מהטיול.
מומלץ.