פורום ביקורת מסעדות
נושא: הפרטים הקטנים  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 13/06/2016 | 12:53
179
בברלין, כמו בשאר גרמניה, ישנם פרטים קטנים שמסייעים באיתור מקומות טובים עם אוכל "גרמני". למשל, מנות מסויימות. עכשיו עונת האספרגוס הלבן ובד"כ מקומות שמציעים תפריט מיוחד עם יבול מקומי של הירק הזה יהיו טובים. מנות כמו אייסביין, רולדת בקר וזאב מים יצביעו לרוב על אוכל מברלין או מברנדנבורג.
עיצוב מיושן ומלא בעץ גם הוא בד"כ מרמז על אוכל טוב. 
מקומות שמציעים אוכל גרמני איזורי - למשל מבוואריה, שוואביה מהסן וכיוב' - לרוב טובים. 
לעיתים גם במבשלות גדולות מגישים אוכל מסורתי מצויין. 
אתה מוזמן להכניס את מילת החיפוש "ברלין" למנוע החיפוש של בלוג שפונדרה כדי למצוא שלל פוסטים העוסקים בקולינריה הברלינאית.