פורום ביקורת מסעדות
נושא: ביירן, פרישמן 22  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 10/07/2016 | 10:18
496
אתמול  בערב, הגענו בלי להזמין מקום מראש והתקבלנו בחיוך ובנעימות.
המלצר היה מקסים וקשוב והשרה אווירה נעימה ורגועה.
 
הזמנו  פרעצל אחד עם ממרח גבינות,  וסלט ביצים עם ברי למנות ראשונות.  הפרעצל הגיע ראשון,  וניכר שהוא חומם  ממצב קפוא.  הוא סבל מעודף של מלח גס,  אבל הבצק עצמו היה טעים. ממרח הגבינות היה טעים להפליא.
סלט הביצים היה סטנדרטי והברי בקושי הורגשה.
 
ואז חיכינו. וחיכינו.  ובסוף גם שאלנו מה קורה עם המנות העיקריות.  וחיכינו עוד.
 
בסוף הן הגיעו,  לאחר התנצלות,  ואיתן עוד פרעצל  וממרח ע"ח הבית כפיצוי להמתנה הארוכה.
הבחור הזמין 3 נקניקיות ענקיות (אחת חריפה,  אחת עם גבינה ואחת  רגילה מבשר בקר)  על מצע פירה,  אמר שטעים לו מאוד.  לא הצליח לסיים את המנה.
אני הזמנתי קדירת ירקות בסגנון גולש,  שהיתה מתובלת בפראות,  והגיעה עם פירה טעים וסלט ירקות קטן וטעים.  הירקות ברובם נארזו ויאכלו היום על מצע קינואה,  כדי לעדן את התיבול האגרסיבי.
 
שתינו גם סיידר ובירה.
 
שורה תחתונה-  מקום חביב,  האוכל היה נחמד ברובו,  בהחלט לא נגיע במיוחד אבל אם אנחנו בסביבה ויש חשק לשניצל/פירה/נקניקיות-  נגיע.