פורום ביקורת מסעדות
נושא: עפיף סאיג  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 23/07/2016 | 09:33
370
הבחירה שלי היתה בכלל לעצור בעימאד (אליה עוד אגיע בהמשך..) אבל זה היה עיד אלפיטר והיא היתה סגורה, כמו גם הרבה מסעדות אחרות
עפיף סאיג היתה פתוחה ונכנסתי אליה 
 
מדובר במסעדה ותיקה בעיר, שקיימת כבר כמה עשרות  שנים

תחילה הזמנו חומוס פול. החומוס היה קרמי, קליל ולא כבד מדי. הוא היה בסדר. גם הפול היה בסדר, שום דבר רע אבל לא מעבר לזה. סביר ולא יותר.

כמו כן הזמנו צלחת שווארמה וסלט ירקות (לבקשתנו בלי פטרוזיליה). הסלט היה טרי, אבל התיבול היה אנמי. סתם מלפפון ועגבניה. מה עם קצת חיים לסלט,לימון, שמן זית..? סלט מת זה היה. כמו כן הצלחת היתה קטנה מדי. השווארמה מבשר עגל ושומן כבש היתה טעימה, אבל הכילה יחסית הרבה חתיכות של שומן. הרבה זמן לא אכלתי שווארמה "נקיה בצלחת" אז אולי זה מה שמקובל בדרך כלל.  יתכן
על חומוס, סלט ושווראמה בצלחת שילמנו 85 שקל. מסעדת עפיף סאיג היא לא מסעדה רעה, היה שם בסך הכל בסדר. אבל אני לא רואה סיבה לבקר דווקא בה כשבמרחק קצר ניתן למצוא מסעדות טובות בהרבה. לא מקום שהייתי חוזר אליו