פורום ביקורת מסעדות
נושא: Hong Kong Dim Sum  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 04/09/2016 | 17:53
1
556
מתישהו באחד מצהרי אוגוסט הגענו לארוחה זריזה בדים סאם החדש שהייתי חייבת לנסות. כתבו איפהשהו שמדובר באנשים שהגיעו מפוראמה הותיקה יותר שאהבתי (הייתי שם כמה פעמים) והייתי חייבת לנסות.
בקיצור, ניסינו גם שני סלטים כמנות ראשונות - טופו בתיבול די סתמי וירקות מוחמצים,
וכמה סוגי כיסונים, כמה סוגי מילויים - גם צמחוני, גם שרימפס (בchang fen שבנזוגי מאד אוהב), גם באו שאני אוהבת (בצק שמרים תפוח).
סה"כ אהבנו למדי, אבל הרגשנו שהרמה עוד לא מתקרבת למסעדות הדים סאם הפשוטות בציינהטאון לונדון/ניו יורק שאנחנו מאד אוהבים. 
משהו מוזר (שנדמה לי שצוין כאן בעבר) שכשביקשנו עוד רוטב (מלבד סויה) ללוות את המנות קיבלנו את הרוטב החמוץ-מתוק הזרחני של פעם - מישהו מחוץ לישראל עוד מגיש אותו?