פורום ביקורת מסעדות
נושא: מורל- טאפאס חיפה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 11/09/2016 | 10:26
2
399
ביקור שני במסעדת הטאפסים היחסית חדשה במתחם הנמל שבחיפה.
הביקור הראשון היה לפני חודש ונחווה כתענוג- כל מנה שהוזמנה היתה טעימה ומדויקת, הVFM הורגש ותרם לתחושה שכדאי ורצוי לחזור.
 
אז הגענו בשישי בערב, המקום היה חצי עמוס, הצוות במקום נוכח היטב אך הפלא ופלא - לא נגשו לקחת הזמנה לפחות 20 דקות, גם לא שתייה. אז נכון שהיינו שקועים בשיחה ערה ואולי... לא רצו להפריע? אחרי חצי שעה קראנו למלצרית רק כדי לשמוע שיש עומס של הזמנות על המטבח ושהיא לא רוצה להוציא הזמנה כדי לא להלחיץ אותו וגם כדי לא לייצר אצלנו (האורחים) צפייה, כלומר... שנרצה לקבל אוכל? הקטע הזה לא היה ברור, בכל זאת, באנו למסעדה ויש לנו ציפיה... להזמין אוכל, לקבל אותו ולאכול אותו.
 
לא נשארנו הרבה זמן עם הדילמה מאחר ותוך 5 דקות חזרה ולקחה הזמנה.
תוך 3 דקות כל המנות היו על השולחן, כולל הבשר. מישהו הכין מנות מראש....?
 
בביקור זה החלטנו לשלב מנות חדשות מול אלו שנטעמו בביקור קודם.
הפעם נדגמו: רביולי צאן -  עם פטריות יער, מרווה ושום, אנטריקוט ותפו"א, סלט ניקוסיה, קרפציו סינטה, סלט ירוקים ואספרגוס טרי (כמעט בטוחה שהיה מצנצנת משומרת...:(). היו גם שני חצאי בירה אלכסנדר וצ'ורוס לקינוח.
 
הקרפציו היה מתובל באופן סתמי, רצועות האנטיריקוט היו פושרות ויבשות, הסלטים עייפים. ממש לא בא להמשיך ולתאר את שאר המנות- בעיקר היה  מאכזב. 
 
 
 
לסיכום - טעון שיפור ומהר, גם ברמת האוכל וגם ברמת השירות.
כבר מדרדר, לפני שיגמר...