פורום ביקורת מסעדות
נושא: Brain Freeze או: אני עדיין רעבה.  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 25/09/2016 | 20:49
4
568
קפצנו הערב לפופ אפ של הפרנץ' 57 ברוטשילד פינת הרצל. מדובר בפופ אפ של פו בוי במילויים שונים ודקירי ברד שונים. נשמע רעיון טוב ולכן קפצתי עם הבחור וחברה לנסות את העסק.
 
המקום פתוח כל יום בצהריים עד 16:00 ואז מהשעה 19:00.
 
אז כשהגענו גילינו שיש רק שני סוגי ברד ולא ארבעה שנמצאים בתפריט, המכונה של אחד מהם מקולקלת לכן שתינו רק סוג אחד שהיה טוב ומלא אלכוהול.
התפריט כולל 7 סוגי פו בוי. מאחד מהם (החזיר) הייתה מנה אחת בלבד. 3 אחרים היו חסרים. כך שבפועל נשארו שלושה - שרימפס (שמוגש גם בפרנץ'), טבעוני (עגבניות ירוקות מטוגנות) וקטפיש.
הבחור התבאס כי הוא תכנן על העוף, אני והחברה התבאסנו כי תכננו לחלוק שני סנדוויצ'ים וממש רצינו לנסות את זה שכלל סרטן רך שריון.
הבחור שעבד שם אמר שהם בדרך כלל מקבלים את הסחורה באזור השעה 20:00.
 
אז למה אתם פתוחים משעה 19:00? לפטרונים.
אז אני והחברה חלקנו סנדוויץ פולד פורק שהיה אחלה. עסיסי וטעים. הבחור שתה דקירי.
 
אחרי שבשעה 20:20 לא נראה שהם מקבלים סחורה פשוט הלכנו.
בעיקר רעבים כי וואלה, מחצי סנדוויץ' לא ממש שובעים ואם אתם מתחייבים לתפריט, תלמדו לנהל את הזמנים לכם. בדרך כלל כשסוגרים מקום בין סרוויסים זה בשביל התארגנות, אין שום סיבה שכמעט שעה וחצי אחרי הפתיחה לא יהיה לכם חצי תפריט.
 
מזל שהפופ אפ מסתיים בסוף השבוע.