פורום ביקורת מסעדות
נושא: טייגר לילי בשרונה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 21/10/2016 | 17:23
408
הגעתי לארוחת ערב מוקדמת.
המקום לא היה עמוס, העיצוב נעים והרעש משרונה מרקט לא הפריע יותר מדי (אפילו עם הרגישות שלי לרעש).
התפריט מעניין אם כי רוב המנות חריפות ברמה זו או אחרת (יאמר לזכות המסעדה שחריפות המנות מסומנת הן בתרפיט המופיע ברשת והן בתפריט במסעדה).
 
בחרתי שתי ראשונות וקינוח:
פאק בונג - עלי תרד תאילנדים (בעונה) בתוספת טופו/בקר/לבן/עוף/שרימפס, ברוטב צדפות, שום, צ’ילי ופלפל לבן עם קריספי שום ופלפל חריף מוחמץ (46 ש"ח) - ביקשתי לקבל את המנה עם בקר. מנה נחמדה שמגיעה בכלי מתכת מרשים למדי, אך לא משהו לכתוב עליו הביתה.
יאם פאד תאי רום מיט -  פירות ים (מולים, שרימפס, קלמרי) בווק עם
אטריות אורז דקיקות, עלי פאקצ'וי ושאלוט, ברוטב צדפות ושום  (46 ש"ח) -
ביקשתי לקבל את המנה ללא מולים. הרוטב מאוד טעים ומשתלב היטב עם האיטריות, בסך הכל מנה מוצלחת.
מוס חלב קוקוס - קציפת חלב קוקוס ופסיפלורה עם מרנג וניל ואגוזי
לוז. מוגש עם סורבה מנגו, רוטב פירות יער ומרטיני (37 ש"ח) - קינוח מוצלח מאוד, עשיר בטעמים ומרקמים, נדיב בגודלו. בהחלט משהו שכדאי לחזור בשבילו.
קנקן חליטת למון גראס, ג'נג'ר ונענע (18 ש"ח) - חליטה מאוד טעימה, אך הקנקן קטן יחסית למחיר.
 
ההתנהגות של הצוות לא מצאה חן בעיניי, צעקות, שיחות פרטיות, שירות מפוזר למדי.
שווה לחזור בשביל הקינוח ועל הדרך לתת הזדמנות לעוד מנה או שתיים.