פורום ביקורת מסעדות
נושא: מוצש בדלידה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 24/10/2016 | 05:53
3
330
כאמור, הם חוגגים שם 3 להיווסדם ואנו, ארבעה, איתם לארוחת ערב הסוגרת את החגיגה
התפריט שונה בתכלית מבופה הצהריים שהוגש במהלך חול המועד, רובו סינית בשבילי - אוכל ערבי צפוני.
שעינו לעצת המלצר ובחרנו מתוכו 3 גלים של מספר מנות מתוך 12 המנות שכלל התפריט, כולן לחלוקה.
שתינו לידו קברנה סוביניון יתיר 2012 (60 ₪ לחליצה) , שוט של עראק אשקלון (על חשבון הבית) והרבה מים קרים
טובים. 
קינחנו בשתי המנות שהוצעו בתפריט.
המסעדה הייתה מלאה לכל אורך הארוחה  יש לציין שלא הגבילו אותנו בזמן ותודה על כך כי באמת באנו (גם) לבלות.
כולו ביל כולו = 550 לפני.
מה היה לנו:
לחם חם מהתנור + ממרח לבנה וממרח עגבניות + רפיל.
קובה נייה טונה אדומה עם קרם שום וליין, ג׳ל ים, פריכיות פריקי וקרם אצות. המנה נראתה כמו סלט ערבי
חתוך דק. טעים גם אם הטונה נבלעה במקצת בין שאר המרכיבים.
קבב אנטולי משרימפס - מחבת עם קציצות שרימפס ואורז ברוטב צדפות וירוקים מכוסה בבצק רך. אהבתי את השילוב
שהוגש כשהלחם מכסה את המחבת כיאה לסוג זה של תבשיל.
ספיחה מבצק יוגורט - נראה כפיצה על בצק רך למגע ולאכילה.  נחמד.
סלט אדום - פלפלים ועגבניות שרופים עם 3 סוגי לבנה
מנזלה חלבייה - חצילים שרופים על פריקי, יוגורט פיסטוקים ועוד. כייף שנתנו שימוש לחצילונים העגולים שניתן
לרכוש גם בשוק רמלה.