פורום ביקורת מסעדות
נושא: הקונטיינר ביפו  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 04/11/2016 | 17:51
9
538
זו תהיה ביקורת קצרה וחיובית.

היינו ארבעה בנמל יפו היום והתיישבנו בקונטיינר בחוץ בסביבות אחת בצהריים. סידרו לנו שולחן בצל (מהר מאוד עברנו לשמש כי נהיה קריר והרוח התחילה לנשוב בעוצמה).

הוזמנו:
סלט עגבניות חריף במידה  |  עגבניות שרי, שרי כבושות בטבסקו, עגבניות מעושנות, בצל סגול, צ'ילי  44

קלמארי סגול | בחמאת תפוזים, צ'ילי אדום, בצל מטוגן   56

פיש אנד צ'יפס   |  מעטפת בירה, איולי לימונים כבושים  68

שרימפס במנגו - לא בתפריט באתר.

לברק על הפלנצ'ה עם פירה עננים - גם לא בתפריט באתר.

הפיש אנד צ'יפס היה מצויין, מהמצטיינים שאכלתי. טיגון קליל, הדג היה נימוח ועסיסי, מנה נדיבה. צ'יפס טוב.

הלברק גם היה טוב מאוד. שני נתחים, פירה טעמים, צריבה/טיגון מאוד מוצלח, קליל.

הקלאמרי היה בגודל נחמד למנה ראשונה (האמת, הזמנתי אותו על תקן של עיקרית ורק אח"כ הבנתי שהוא ראשונה), קלאמרי טוב, אני אוהבת קלמארי, היה שם גם אלמנט קריספי נחמד.

גם השרימפס במנגו היה טוב - קצת משעמם, למרות שהרוטב היה עשיר, עם כוסברה, קרם קוקוס וחתיכות ברורות של מנגו.

בקיצור, חוויה חיובית בהחלט, אחזור בשביל מנת הפיש אנד הציפס ובשביל הלברק.

האמת שבשביל 4 אנשים (שאחד מהם אכל את הפיש את צ'יפס לבד) זה היה קצת מעט מדי אוכל אבל די מיהרנו, חסרה שם עוד איזו תוספת פחממתית כדי להביא לשובע.

אבל בעיקר אחזור בשביל הסרטנים שמכרו שם לצד המים, הם נמכרו בהתחלת הביקור שלנו במקום ולכן לא קניתי, צריך לקפוץ לשם איזה בוקר ולראות מה השלל. לא שיש לי מושג איך לפרק סרטן...