פורום ביקורת מסעדות
נושא: ארוחת צהרי שבת הוטל מונטיפיורי  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 19/11/2016 | 18:43
11
620
בהמשך לדיון כאן- אין להם עיסקית יש תפריט צהרים דומה  לתפריט הערב , אם כי יש מנות שכנראה לא מוגשות בערב 
לא היתה בעיה להשיג מקום מיום חמישי לצהרי שבת. הפעם ישבנו בחדר הקטן משמאל לכניסה. מעט שקט יותר ועדין כסאות נמוכים מאד ולא נוחים . במזל קבלנו שולחן של 4 לזוג 
לאחר כרבע שעה הגיעו הבגטונים החמים עם חמאה מלוחה -ללא חיוב 
 
כראשונה חלקנו סלט סובה(64שח) צלחת גדולה עם אטריות סובה, שפע רצועות גזר, רצועות דייקון, רצועות מלפפון ותלתלי בצל ירוק. כל ירק לחוד והכל ברוטב סויה מעט מתקתק עם טיפה צ'ילי. מנה בהחלט לחלוק- מאד רעננה טעימה מאד!!!
 
כעיקרית הוא לקח המבורגר - הגיע בלחמניה טריה טובה (אכלתי חצי ממנה) עם צ'יפס עבים , ערכת קטשופ חרדל מיונז בכוסיות חרסינה והמיוחד- איולי כמהין וצ'אטני מנגו . במקור המנה מוגשת עם גבינת קומטה- הוא בקש את הגבינה בצד ואכל אותה עם הצ'טני ליד הקפה. אחד ההמבורגרים הטובים ומיוחדים בעיר -בשל התוספות . 68שח
אני לקחתי מנה ממנות בינים- מרק סרטנים עם וון טון שרימפס (68שח) צלחת זכוכית עבה עם מרק כהה בטעם דגי מובהק וליד- 6 או8 כיסונים קטנים מטוגנים במלית שרימפס. מיוחד , בהחלט טעים . 
עם בגט קטן וחצי לחמיה מרוחה באיולי המעולה שבעתי 
 
לקינוח- פודנג אורז שהוגש בכמות נדיבה מאד מאד והיה טעים ומלטף כמו פודינג אורז .הוגש עם כדור סורבה מנגו (הצטערתי שלא בקשתי סורבה פסיפלורה- בשולחן מאחור קבלו גביע "מאיתנו" עם סורבה תות ופסיפלורה) וקוביות אפרסמון ואננס. על הכל זרו שביבי קוקוס מטוגן וגם נבטים ירוקים שאספתי לצד- לא הבנתי מה מקומם במנה 
 
מים מזגו מקנקן כשבקשתי קרח הביאו כוסית מלאה קרח ואף הציעו קרח נוסף 
 
החשבון עם מקיאטו כפול 256 שח לא כולל שרות שהיה בסדר גמור וכך הטיפ
 
לסכום- מסעדה ותיקה ,  אנחנו תמיד נהנים שם מהאוכל. פעם ראשונה שלא בעיסקית - שוב נשוב .