פורום ביקורת מסעדות
נושא: פסטינה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 18/12/2016 | 21:39
229
http://pastina.co.il/
 
בביקור הראשון קיבל את פנינו בחור נחמד שהסביר לנו על התפריט.
הבחור העניק לנו שירות אדיב, חברותי ויעיל לאורך כל הארוחה.
התפריט מכיל ארבעה או חמישה סוגי פסטה שניתן לשלב עם ניתן רטבים ובנוסף לזה ניוקי,רביולי וריזוטו שמגיעים עם רטבים מסוימים.
לראשונה חלקנו "ארנצ'יני ריזוטו וגבינה" (כדורי ריזוטו ומוצרלה בניחוחות איטלקיים, מוגש עם מטבל מרינרה עגבניות פסטינה ואליו אוליו לימונענע , 25 ש"ח) - מנה נחמדה הכוללת 4 כדורים, מטבל עגבניות מוצלח מאוד, מטבל אליו אוליו היה פחות לטעמי (אבל הפולניה אהבה).
לעיקריות הפולניה הזמינה רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות (שמנת, פטריות יער, פורצ'יני ושמפיניון, 47 ש"ח) - גנבתי לפולניה שני רביולי ולמרות שאני לא חובבת בטטה בכלל פשוט התענגתי. מושלם. הבצק, המילוי, הרוטב. הפולניה, חובבת הבטטה, חיסלה את הכמות הנדיבה של הרביולי בהנאה רבה.
אני הזמנתי פטוצ'לה עם רוטב קראמה די פונגי (שמנת, רוזמרין, פרמז'ן, פטריות פורצ'יני,יער ושמפיניון, 35 ש"ח) - הפסטה הייתה טעימה ומצוינת במרקמה, הרוטב היה טעים.
 
כעבור כמה ימים שאלתי את הפולניה היכן תרצה לאכול באותו יום.
התשובה שקיבלתי הייתה "רביולי בטטה".
"אז פסטינה?" שאלתי.
"רביולי בטטה" ענתה הפולניה.
כאשר הגענו לפסטינה התעניינתי מה תרצה להזמין והאם לא תרצה לטעום מנה אחרת.
אתם יכולים לנחש את התשובה.
אני הזמנתי רביולי 4 גבינות. המנה טעימה מאוד ועדיין יש משהו ברביולי בטטה שפשוט משתלב מצוין ובולט מאוד.
פרט לעיקריות בביקור הזה הזמנו גם ראשונות.
הפולניה שיבחה מאוד את המרק הכתום שהזמינה (לא מהתפריט, "מרק היום", 25 ש"ח) ואני ממש נהניתי מ"סלט עגבניות פסטינה" (5 סוגי עגבניות, גבינת בושארון, פלפל ירוק חריף, זיתי קלמטה, בצל סגול, בצל ירוק, שמן זית, חומץ בלסמי, חומץ בן יין אדום, מתובל בזרעי עגבניות, 25 ש"ח) שכלל עגבניות טריות וצלויות כאחד והיה שונה במרקמו וטעמיו מסלט קלאסי, הוזמן ללא פלפל חריף.
המלצרית שלנו הייתה נעימה ויעילה ביותר.
 
המקום לא גדול אך העיצוב נעים מאוד, השירות היה מצוין, התמחור הוגן ביותר, עד כה היה טעים ויש עוד הרבה פסטות ורטבים שלא טעמנו.
חוץ מזה, רביולי בטטה.