פורום ביקורת מסעדות
נושא: מסעדת אל מרסא, נמל עכו.  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 24/06/2017 | 14:29
408
ופה הגענו להפתעה הגדולה. יש בכל זאת בשביל מה להיכנס לאכול בעכו העתיקה.
הגענו אתמול בצהריים, ולמרות שזו מסעדת שף היו ארוחות עסקיות. תוספת מנה ראשונה במחיר העיקרית. 
השף הוא בחור ערבי מעכו שלמד ועבד באירופה והתמחה במסעדת מישלן בשוודיה. הוא ושותפו העכואי גם הוא, נמצאים במסעדה וזה מורגש. השירות מצוין והאווירה נעימה. עוד יתרון, כל השולחנות צופים לנמל ולפעילות בו ועם זאת נהנים ממיזוג אוויר ולא צריכים בשביל זה לשבת בחוץ בחום הקשה.
הזמנו מבחר פתיחים, כשבעה, כולל חומוס מצוין, סלט פטוש טרי ומתפוצץ בפה, לבנה בסגנון צזיקי ועוד ועוד [לא בסגנון עדות הכרוב והתירס מקופסא]. הכל פשוט מצוין.
מנה ראשונה נוספת [בתוספת 18 ש"ח כמדומני] הייתה סביצה מוסר ים. מנה מעולה.
למנה עיקרית לקחתי ארסים קטנים מטוגנים עם צ'יפס חתוך במקום. אני מאלה שאוהבים לפרק דגים בידיים ולחטט בראש כדי למצוא את הלחי - אז מאד נהניתי. חברי לקחו פילה ברמונדי ומאד נהנו. 
303 ש"ח לארוחה ממש טובה ושונה לגמרי מארוחה של 'דגיות' בסגנון הזקן והים, בעיקר מבחינת רמת הפתיחים [המזטים] והסלטים.
גם פה - מים צוננים עם לימון ליוו את הארוחה. זה כל מה שצריך ביום חם ולח.
מאד מאד ממליצה - גם על המיקום וגם על האוכל. 
בתפריט הרגיל, יש מבחר גדול של פירות ים. כנסו לאתר כדי להתרשם מסיפורו של השף, מהתפריט ומצילומי המנות. 
היו כה שקועים בהנאה מהאוכל ששכחנו לצלם.