פורום ביקורת מסעדות
נושא: ששי צהרים עיסקית סינטה בר  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 13/08/2017 | 20:14
1
272
הגענו לחיפה לניחום אבלים קורע לב , אבל רעבים היינו...
בסינטה בר יש עיסקית גם ביום ששי עד שעה חמש, כמדומני 
לא הזמנו מקום , היה מלא אבל היה מקום על הבר והברמנית היתה נחמדה מאד, לא צ'ופרנו בצ'ייסרים אלא במים קרים וקרח...העיסקית כולל גם שתיה קלה - סודה או מיץ. לקחנו סודה אבל היה צרך גם בתגבור של מים 
 
מחיר הארוחה כמחיר המנה העיקרית , חלק מהמנות הראשונות כוללות לחם או פוקאצ'ה . שנינ בחרנו בלי לדעת מנות הכוללות תוספת זו כך שלקחנו לחם- מספר פרוסות של לחם בהיר טרי ופוקאצ'ה טובה כשמורידים ממנה את גרגרי המלח הגס שהצטופפו עליה בגושים 
 
הוא לקח קרפצו' סלק עם גבינת המאירי ומעט אגוזים. מנה מושלמת 
אני חציל קלוי עם טחינה ומטבוחה. החציל היה חם מאד , אנ אוהבת בטמפ החדר, סך הכל מנה גדושה ש"סחבה" יפה הרבה לחם .
 
עיקריות- לו , שהפך צמחוני, רביולי במלית ריקוטה ותרד ברוטב חמאה ועגבניות- אמר שהמנה מושלמת, הרביולי עשויים אל דנטה והעגבניות מוסיפות המון 
לי נתח קצבים ברוטב ציר בקר עם פלפל שחור, בצלצלים, 2 גבעולי ברוקולי- הבשר היה טוב מאד, עשוי כמו שצריך והרוטב הוסיף לו . כהרגלי אכלתי אותו עם לחם, הפירה נשאר בקערה (כמות נדיבה) נארז ושימש כבסיס לארוחת ערב לצמחונית שבבית (עם פטריות מוקפצות) 
 
את תפריט הקינוחים דקלמה הברמנית , עצרתיה בטארט לימון- הקלתית - בצק דק ומוצלח, מלית הלימון בחמיצות מאוזנת אבל דלילה מדי, מעל גבעות קצף ביצים רך מתוק מדי וקצת עיגולי מרנג אפויים . העברתי לברמנית את הצעותי לשיפור במנה 
 
220 שח לא כולל  שרות שהיה מצוין ותוגמל בהתאם. יצאנו מנוחמים , חבל שצריך לנסוע 80 קמ לכל צד. אחרת כל יום ששי הייתי שם. 
 
שבת צהרים- אטריות אורז שחור עם טופו מוקפץ, פטריות ברוטב קארי ירוק וחלב קוקוס. קינחנו בעוגת פרסבורגר גבינה ממאפית ליאור האהובה עלינו