פורום ביקורת מסעדות
נושא: ודייגו סאן לקינוח החג   לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 01/10/2017 | 12:25
338
גם פה בכלל התכוונו להגיע לרומנו אבל הם החליטו שלא לפתוח במוצאי החג (התדר היה פתוח אבל שם יש רק פיצה, בירה ו  אז ויתרנו )
 
אני מאד מחבבת את המקום שיש בו תפריט חצי מקסיקני חצי אסיאתי עם ראמן די טוב בימי החורף הקרים.... אתמול חלקנו:
סלט פפאפיה (סום טאם) שהיה פרשי ונחמד, למרות שהפאפאיה היתה קשוחה מדי עבורי;
נאמז מטוגנים עם שרימפס בפנים שהגיעו שמנמנים ועטופים בחסה והיו חטיף בר בהחלט מהנה;
צמד באנים עם דג מטוגן (לא ביררתי איזה, מן הסתם במוצאי כיפור הוא היה מופשר והתלבטתי ארוכות אם כדאי...) שהיה נשנוש נחמד. הם שאלו אם לצרף צי'פס למנה, אמרנו שכן, חשבתי שיגיע בצד, אך הגיע מעל הבאנים. לא הבנתי איך זה מסתדר... בכל מקרה היה מהסוג הפריך :)
אני ליוויתי בקוקטייל ג'ין עם טעמי סלרי שהיה מעניין, הוא הלך על בירה קוריאנית.
היה נחמד בהחלט :)
 
התפריט כאן:
https://www.facebook.com/diegosantlv/menu/