פורום ביקורת מסעדות
נושא: סוסו אנד סאנס - קמצנות וחובבנות לשמה  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 28/01/2018 | 10:45
8
720
לפני סרט בסינמטק במסגרת האירועים לציון יום השואה הבינלאומי, קפצנו לאכול בסוסו אנד סאנס בחשמונאים.
 
ההתנהלות של המקום מזכירה דוכן חובבני ולא רשת מקצועית שף מתיימר.
 
את ההזמנה לקח מאיתנו מישהו שההתנהגות שלו נעה בין אדישות לבין ישנוניות(באופן שהזכיר לדוק שיעורים על סמים נרקוטיים) כולל התעלמות משאלות בסיסיות - מה זה למשל, רוטב סוסו...הדוק שאל אותו שלוש פעמים והוא ענה תשובות לא קשורות. זה היה משעשע והזוי בו זמנית.
 
הזמנו שני המבורגרים כפולים, צ'יפס בטטה וטבעות בצל.
הצ'יפס היה בסדר, אין תלונות.
טבעות הבצל היו צריכות להישאר בשמן עוד דקה שתיים כדי לצאת פריכות יותר אבל בסך הכל היו טעימות.
 
ההמבורגרים הכפולים הוזמנו עם תוספת בצל מקורמל בעלות של 8ש"ח והסתבר שמדובר בנטו כף של בצל מקורמל. קמצנות לשמה. מעולם לא ראיתי שכך מתקמצנים על תוספת להמבורגר וההרגשה היא שמנסים פשוט לדפוק את הלקוח כדי להרויח עוד כמה שקלים.
ההמבורגרים הונחו בתוך קופסאות נפתחות. כשהם הגיעו אלינו כל מיצי הבשר נזלו לחלק התחתון של הקופסא מה שהפך את חלקה התחתון של הלחמניה לעיסת בצק ספוגת נוזלים ודוחה בעיני. אי אפשר היה לאכול אותה.
הישנוני שלקח מאיתנו את ההזמנה דקלם באזנינו פעמיים שמידת העשייה היא אחידה - בין מדיום למדיום וול. בפועל אחד משני ההמבורגרים שלי הגיע רייר. הבשר היה חי לגמרי  בפנים. לי זה לא מפריע, אבל אם כבר מצהירים על מידת עשייה, לפחות תעמדו בה. ההמבורגרים עצמם היו טעימים.
 
עם שני ספרייט זירו שילמנו מאה שישים ומשהו ש"ח לארוחה.
 
לא יודעת אם נשוב בקרוב כי הדברים הקטנים מבאסים ויש אופציות אחרות רבות באזור.