פורום ביקורת מסעדות
נושא: פריים- רמת החייל...  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 04/04/2018 | 10:48
2
407
ארוחת ערב ספונטנית, אחרי שיטוט קל באחת מתערוכות גני התערוכה.
מקום לא הזמנו. המסעדה היתה יחסית מלאה. לא היה מקום בפנים (פרט לבר- לא אוהבים) ולכן הושבנו במרפסת מעשנים שהיתה סגורה לחלוטין (זה עדיין חוקי בכלל ?).
לראשונות הזמנו מנה של קרפצ'יו בקר (טטאקי בקר בלשונם). בהגשה המלצר בטעות היטה את הצלחת וממנה נשפכה כמות מכובדת של בלזמי על השולחן. לאחר שטעמנו הבנו שגם אחרי שנשפך רוב הבלזמי- עדיין אי אפשר היה לחוש בשום טעם פרט לאותו בלזמי. הבשר דוקא היה ברמה גבוהה.
לעיקריות הזמנו מנה של פאד תאי פירות ים. כמות חומרי הגלם שהיו במנה היתה הזויה ! זה היה יותר כמו סלט (של כלל הירקות הקיימים ביקום). פה ושם היו גם שרימפסים בגודל  קטן מאוד, קלמרי וגם טיפה צדפות (באותו גודל של השרימפסים). התיבול של המנה היה סתמי. מנה ממש מאכזבת !
לעיקרית השניה, אישתי הזמינה קומבינציית סושי קטנה, שהיתה ברובה טעימה.
 
למנה אחרונה חלקנו מנת וופל בלגי. אין ספק שזו המנה המנצחת של הערב. גודלה יכול להספיק בקלות ל 3-4 סועדים (לא פחות). מנה באמת טעימה (כי חומרי הגלם טובים), מצד שני מה כבר יש להכין בה ?
 
השירות היה מפוזר, כשבמסעדה פועלים לפי שיטה, שכל מלצרי המסעדה משרתים אותך, גם כאלה שאין להם מושג אם כבר הזמנת, אם כבר קיבלת את המנה, אם כבר בישקת חשבון, אם כבר שילמת.
אבל בכל פעם שאתה נזקק למלצר- הוא אף פעם לא שם ותמיד צריך "לסמן" לו להגיע.
 
לסיכום...פריים מנסים לחקות את סוהו (שגם בה ה VFM כבר מזמן הלך לאיבוד) ובזה הם נכשלים בגדול !!!
המנות פחות טעימות והרבה יותר קטנות (ברובן המכריע). המחירים די זהים לשני המקומות.