פורום ביקורת מסעדות
נושא: שוק הכרמל: הדוכן האסייאתי, בורקס TLV, עוגת פרג בוייס  לצפיה בהודעה המקורית
תאריך: 27/01/2019 | 12:29
8
685

ביום שישי היה יום שמשי ואת בוקרו ניצלנו לשוטטות בשוק הכרמל וסביבותיו.
 
במהלך השוטטות נשנשנו –
בדוכן האסייאתי – כיסונים במילוי ירקות. לקחנו 7 כיסונים בכוס חד פעמית. עלה נדמה לי 15 ₪. כולנו אהבנו את המילוי אבל לי טעם הג'ינג'ר היה חריף מדי.
בדרך חזרה קנינו גם מרק ראמן צמחוני שדווח כטעים אבל חריף מאד, ולכן לא טעמתי אותו.
 
בורקס TLV פתחו מקום מסודר עם ויטרינה ברבי מאיר פינת הרחוב של השוק. בחרנו שלושה חצאים–
המוצלח ביניהם היה גבינה עם מנגולד שהיה עם תיבול נפלא. סיכמנו שהוא היה המצטיין מבין השלושה.
שרימפס וגבינת עזים אכלו מי שאוהבים שרימפס ונהננו ממנו.
ארטישוק עם עגבניות סבל מטעמים חיוורים ותיבול אנמי קצת. לא שהיה לא טעים, אבל בהחלט לא כמו האחרים.
קיבלנו עם הבורקסים ביצים קשות ומלפפונים חמוצים קטנים ורוטב שלא ניסיתי אבל נאמר לי שהוא מיותר.
הכל עלה 65ש"ח.
 
קפצנו גם לוייס ולקחנו עוגת פרג, כמובן, ממנה טעמנו במנוחה קצרה על הספסל ממול והשאר נלקח הביתה. 56 ₪ לפס לא גדול מאד אבל עשיר בפרג.
 
בערב בישלתי בבית המון אוכל כשגולת הכותרת היו ממולאים(בצל, חצילונים וקישואים קטנים) בסגנון פרסי עם רכז רימונים – סיר עם בשר וסיר צמחוני/טבעוני עם עדשים במקום בשר. שני הסירים יצאו מוצלחים מאד לפי התגובות.