הוצגו 150 הדיווחים העדכניים מתוך 341
עלו לאחרונה...
|
ביקורת מסעדות: שגיא כהן
בחר מסעדה: בחר מקום: בחר משתמש: טקסט חופשי: | ||||
ביקורות ודיווחים של "שגיא כהן" | ||||
+ | תאריך | מסעדה/מקום | משתמש | קישור |
19/05/22 | פיגם, עין הוד | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"פיגם" שבעין הוד היא לא מסעדה רעה, אבל גם לא ממש טובה יש בה שתיים-שלוש מנות נחמדות, קינוחים טובים מהממוצע ושירות בקי ומסביר פנים. אבל שום דבר מזה לא מצדיק את מסע הכומתה שמסעדת "פיגם" החדשה שבעין הוד, כופה על מבקריה... קרא בהארץ | ||||
12/05/22 | תרצה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"תרצה", מבית OCD, מצטיינת באוכל, סביבה, שירות ואווירה "תרצה" מגישה מנות באלגנטיות נטולת מאמץ ובטוב טעם חסר פשרות, מה שהופך אותה למקום שאתה פשוט לא רוצה לקום ולצאת ממנו... קרא בהארץ | ||||
04/05/22 | ראסיף 33, חיפה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"ראסיף 33" מוכיחה שבקושי התחלנו לגרד את הפוטנציאל של המטבח הערבי החדש ב"ראסיף 33", המסעדה החיפאית החדשה והנהדרת שלו, השף חמודי עוקלה מגשים סוף סוף את ההבטחה שהיתה גלומה בו... קרא בהארץ | ||||
28/04/22 | אהן תאי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
שתי מנות ב"אהן תאי" הוכיחו: יש כאן פוטנציאל למסעדה תאית קצת אחרת יש ב"אהן תאי" ידע ויש בה מחויבות ויש בה התלהבות ויש בה אווירה טובה, אך חסרה לה החתירה למצוינות. בינתיים היא עוד מסעדה כמעט טובה... קרא בהארץ | ||||
20/04/22 | איטליה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
באחת הסמטאות הצרות של ונציה מסתתרת טרטוריה נפלאה באחת הסמטאות הצרות של ונציה מסתתרת טרטוריה נפלאה תשכחו ממלכודות תיירים ונציאניות: לצד התערוכה החדשה של אנסלם קיפר בפלאצו דוקאלה, מסעדת "לוקאל" צריכה להיות אחת מתחנות החובה למבקרים בביאנלה שנפתחת מחר... קרא בהארץ | ||||
07/04/22 | דבורה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ביקור ב"דבורה" מעלה את השאלה: עוד כמה זמן ימשיך אייל שני לשטות בנו? טעם הלוואי של הלברק ב"דבורה" הזכיר נוזל הצתה למנגל, אבני הנחל נראו כמו טחול בסדרה על פתולוגים, זעתר בורקס סטייק התגלה כבורקס רע שדרסו אותו, והמלנזאנה היתה מביישת גם מסעדה בתחנת דלק: אייל שני ממשיך להתייחס אלינו כאל טמבלים... קרא בהארץ | ||||
31/03/22 | בר איטליה, נתניה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"בר איטליה" בנתניה מצליח במקום שבו כל כך הרבה מסעדות אחרות נכשלות "בר איטליה" היא מסעדה מאוזנת להפליא, שמקיימת עוד יותר ממה שהיא מבטיחה... קרא בהארץ | ||||
24/03/22 | טוטו, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ארכאית ומאובקת במסווה של יוקרתית: מה קרה למסעדת "טוטו" החדשה? הניוקי המושלמים מפעם נותרו כאנדרטה ב"טוטו" המחודשת, שהציגה אוכל כבד, דחוס ומיושן. מי בכלל רוצה לשלם מעל 1,000 שקל לזוג כדי לא לאכול טוב?... קרא בהארץ | ||||
17/03/22 | ג'וס, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אל תקשיבו לקומוניקטים, בר היין ג וס הוא פנינה של אוכל ואירוח "ג וס" מציגה את עצמה בתקשורת במלים ריקות, נפוחות ונבובות. וזה חבל, כי מדובר במקום עם אירוח לעילא ומטבח צרפתי פנטסטי... קרא בהארץ | ||||
03/03/22 | דולפין ים, ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"דולפין ים" כבר בת 55, אולי הגיע הזמן שתחליט איזו מסעדה היא רוצה להיות "דולפין ים" כבר בת 55, אולי הגיע הזמן שתחליט איזו מסעדה היא רוצה להיות? "דולפין ים" הוותיקה היא מסעדה נדיבה ואדיבה, אבל עדיף שתציע תפריט קצת פחות מגוון ואוכל קצת יותר טוב... קרא בהארץ | ||||
24/02/22 | היישה, כפר סבא | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ערב שהתחיל עם ציפייה לארוחה אחרת הידרדר לעוד קלישאה של חוויית אכילה ערב שהתחיל עם ציפייה לארוחה קצת אחרת הידרדר לעוד קלישאה של חוויית אכילה מי שייסע בעקבות אתר האינטרנט של "היישה" עד פאת קניון בכפר סבא בשביל סקורדליה, גספאצ ו וריבת אגסים, ימצא עצמו מבוסס בבנאליה של לבנה, סילאן וכמהין... קרא בהארץ | ||||
17/02/22 | יאקימונו, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
במזרח אין כל חדש: "יאקימונו" מצטיינת, ולא רק בסושי בגרסה המשתדרגת והולכת בהילטון, "יאקימונו" מציגה מנות חכמות, יפות וטעימות. כעת עולה השאלה: איך קרה שאחת המסעדות היפניות הטובות בישראל היא מסעדה כשרה בלובי של מלון?... קרא בהארץ | ||||
10/02/22 | תמרלין, נהלל | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
שילמנו 800 שקל בשביל לקפוא מקור בארוחה שהוציאה לנו את הנשמה כשהמנה הטובה במסעדת בשר היא סלט, וכשלסטייק בה קר רק קצת יותר מלאורחים, סימן שמישהו שוב שגה בהבנת המלה "מסעדה". הפעם זה קרה ב"תמרלין" שליד נהלל... קרא בהארץ | ||||
03/02/22 | טשרניחובסקי 6, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"טשרניחובסקי 6": מסעדה מינורית במובן הכי טוב של המלה בלי "אפקט וואו" ובלי קשקושים: ב"טשרניחובסקי 6" פשוט מבשלים אוכל אמיתי וטעים... קרא בהארץ | ||||
27/01/22 | אסתר, יהוד | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
במסעדת "אסתר" ביהוד הכל קרוב ללהיות "טוב מאוד", אבל רק כמעט "אסתר" ביהוד מצליחה בדברים הגדולים – בישול, אירוח, אווירה – אבל נופלת בפרטים הקטנים, ולמרבה הצער, נופלת בהם בגדול... קרא בהארץ | ||||
20/01/22 | רוחאן, ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
היה דווקא נעים לשבת ב"רוחאן" הירושלמית. עד שהגיע האוכל קבלת הפנים היתה מופתית והחלל נתן תחושה של בית, אבל מרגע שהמלצרית החלה לנאום החוויה היתה עוכרת שלווה. מילא שהתפריט היה קלישאתי, אבל הביצוע היה מתחת לממוצע והמחיר חמדני... קרא בהארץ | ||||
06/01/22 | אולה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מה זה למען השם "קרם חומוס"? למה, חומוס רגיל שותים בקש? אווירה, אוריינטציה, חוויה והתחככות ביוצאי ריאליטי: "אוֹלֶה" היא דוגמה קיצונית, ומקוממת במיוחד, לתפישה החדשה שעל פיה מסעדה מוכרת הכל, חוץ ממשהו לאכול... קרא בהארץ | ||||
23/12/21 | לוטה, טבריה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
זו פרודיה? זו חלטורה? אולי בכלל חפלה בחדר פיחלוץ? "לוטה", המסעדה הטבריינית של חבורת "מחניודה", היא תקלה אחת גדולה... קרא בהארץ | ||||
16/12/21 | אלטער, רמת השרון | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
למסעדה הזאת לא אכפת מה אתם אוכלים האוכל ב"אלטער" הרמת-שרונית דחוס, שמן, עמום וקהה. זו לא סתם מסעדה מאכזבת: זו מסעדה מדכדכת... קרא בהארץ | ||||
09/12/21 | רוז', גדות | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"רוז " הביאה את תל אביב לגולן. כדאי דווקא שתתמקד בתפריט מקורי מקומי "רוז " הביאה את תל אביב לגולן. כדאי דווקא שתתמקד בתפריט מקורי מקומי במקום להתרכז במגע הזהב של השף בירק ובחומרי גלם מקומיים מרמת הגולן, מסעדת "רוז " מתחפשת לביסטרו תל אביבי... קרא בהארץ | ||||
02/12/21 | a, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מסעדה כזאת כבר לא האמנתי שתהיה כאן a: מסעדה כזאת כבר לא האמנתי שתהיה כאן יצירתית, חקרנית, עדכנית, מקורית, מורכבת — מעבר לכל אלה, האוכל ב-a החדשה של יובל בן נריה טעים להלל... קרא בהארץ | ||||
25/11/21 | ברדא, חיפה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"ברדא" לא עושה מעצמה עניין, וזה מה שעושה ממנה מסעדה מומלצת "ברדא" לא עושה מעצמה עניין, וזה מה שעושה ממנה מסעדה מומלצת עם אוכל פשוט שמתחשק מיד להזמין ממנו עוד, שירות שלא מנסה להיות מופע סטנדאפ ואווירה נטולת שופוני, "ברדא" החיפאית מזכירה מה זו מסעדה נעימה... קרא בהארץ | ||||
18/11/21 | פופ אנד פופ, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
הסגנון? קזינו-קפיטליזם. האוכל? אוי ואבוי כשנכנסים ל"פופ אנד פופ" , שכולה זוהר מזויף, התחושה היא כאילו נקלעתם למתחם בדיקות קורונה ביום שבו קרסו המחשבים. וזה עוד לפני שהגענו לחלק העגום של האוכל... קרא בהארץ | ||||
11/11/21 | ביסטרו מייזון קייזר, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מדוע "ביסטרו מייזון קייזר" עבר את הקווים האדומים של מבקר "הארץ" מנהלת המסעדה דיברה בטלפון ויצרה פקק תנועה, המלצרית עודדה לקוחה לנקות שולחן, והסטייק הגיע צונן: "ביסטרו מייזון קייזר" הוא הביטוי המזוקק של האגו-תרבות הקולינרית כאן... קרא בהארץ | ||||
04/11/21 | צ'נה, תם אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
האוכל במסעדה הזאת טוב, אבל כל מה שמסביבו גורם לך לרצות לרדת למקלט "צ נה": האוכל טוב, אבל כל מה שמסביבו גורם לך לרצות לרדת למקלט מסכן האוכל ב"צ נה", מסעדתו החדשה של תומר אגאי: הוא דווקא מצוין, אבל חוץ ממנו הכל שם רועש וגס... קרא בהארץ | ||||
04/11/21 | צ'נה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
האוכל במסעדה הזאת טוב, אבל כל מה שמסביבו גורם לך לרצות לרדת למקלט "צ נה": האוכל טוב, אבל כל מה שמסביבו גורם לך לרצות לרדת למקלט מסכן האוכל ב"צ נה", מסעדתו החדשה של תומר אגאי: הוא דווקא מצוין, אבל חוץ ממנו הכל שם רועש וגס... קרא בהארץ | ||||
28/10/21 | נומי, כפר מונש | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"נומי": פתאום, באמצע הארוחה, היה נדמה שעברנו למסעדה אחרת הפערים בשירות ובאיכות המנות ב"נומי" כל כך גדולים, שנדמה שאכלנו בו בזמן בשתי מסעדות שונות... קרא בהארץ | ||||
21/10/21 | רוקו (Roku), חיפה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ב"רוקו" השף מחליט בשבילכם, ואתם משלמים על כך ביוקר ב"רוּקוֹ" החיפאית אימצו את הרעיון היפני שהסועדים יניחו לשף להחליט מה תכניסו לפה. אבל בין היומרה הגדולה, זמן ההמתנה האינסופי למנות, המחיר האסטרונומי ומעט האוכל שמונח בצלחת ללא כל כבוד לניואנסים, העסק לא עובד... קרא בהארץ | ||||
14/10/21 | משייה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המסעדה הזאת כל כך טובה, שצריך להתאפק לא ללקק את הצלחת "משייה" של גיא אריש היא מסעדה כל כך עכשווית, מפתיעה ומעולה, שמתחשק לבקש בה מקלט מדיני... קרא בהארץ | ||||
07/10/21 | ג'וז ולוז, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"ג וז ולוז" היא לא מסעדה. היא קרחנת הדבקה "ג וז ולוז" היא לא מסעדה. היא קרחנת הדבקה במשכן החדש של "ג וז ולוז" האוכל הוא חובבני, השירות בומבסטי, האווירה מעושה, לטבח אין כיסוי ראש וסינר ולמלצר אין מסיכה. מה נותר? יומרה נפוחה... קרא בהארץ | ||||
30/09/21 | כבאכה, יפו | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
במסעדה הזאת מבשלים אוכל, או רק מחממים? "כבאכה", השלוחה היפואית של מסעדת "עזבה" הגלילית, דווקא מתאימה למקום ההזוי שבו היא נמצאת, כיכר קדומים ביפו... קרא בהארץ | ||||
23/09/21 | ג'נגו, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
בבר היין החדש "ג נגו" יוהרה מתנגשת במציאות ב"ג נגו", הבר החדש של מסעדת "שילה", מתמחרים 30 גרם קוויאר ב-335 שקל, בזמן שהמלצרים לא מכירים את שמות המנות, מבלבלים בין באגט ללחם ונצמדים אליכם לפנים... קרא בהארץ | ||||
14/09/21 | דוק, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ואז בא מישהו, שלח יד לתוך הצלחת שלי ושלף משם את השיפוד בגלגולה החדש "דוק" עדיין מתבססת על חומרי גלם מקומיים, רק חבל שהמסעדה עצמה לא מתפקדת... קרא בהארץ | ||||
26/08/21 | מסה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ואז הבחנתי במשהו מוזר: לא היה במסעדה אפילו אדם אחד שחייך תפריט מעליב ועלוב של עסקיות בתי קפה הוא רק אחת הבעיות של "מסה" בגלגולה החדש... קרא בהארץ | ||||
12/08/21 | שאראק, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"שאראק" היא לא רק מסעדה טובה. היא מציאה "שאראק" היא מסעדה לא שכיחה: אכפתית, חסרת יומרה, מקצוענית, הגונה ונדיבה... קרא בהארץ | ||||
05/08/21 | נג'מה, חיפה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המלה "רע" קטנה על האוכל במסעדה המגובבת הזאת מסעדת "נג מה" החיפאית מגישה: אנדרלמוסיה וולגרית וקולנית... קרא בהארץ | ||||
29/07/21 | דריה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אם יציעו לכם לבחור ארוחה אחת במסעדה תל אביבית, זו תהיה הבחירה הנכונה אם יציעו לכם לבחור ארוחה אחת ויחידה במסעדה תל אביבית, זו תהיה בחירה נכונה אצל הלל תווקולי ב"דריה" האוכל הוא עולם שלם של טעמים קשורים ומקושרים, של התייחסויות והארות פנימיות. מה הפלא שצריך כוח רצון של דרוויש כדי לא לנקות את הצלחת עד תום... קרא בהארץ | ||||
22/07/21 | פרינג', ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"פרינג " בתיאטרון ירושלים ראויה למרכז הבמה בפואייה של תיאטרון ירושלים מוצגת הפקה מוצלחת: המסעדה "פרינג "... קרא בהארץ | ||||
15/07/21 | סאמא, עכו | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"סאמא": שימרו מקום לקינוחים (וזה די קל כי המנות העיקריות בנאליות) "סאמא" העכואית מציעה את מה שהתקבע כתפריט הסטנדרטי, הבנאלי, של מסעדות שף ערביות, אבל מפצה בשתי חזיתות: נוף מרהיב ומנות אחרונות מסחררות... קרא בהארץ | ||||
08/07/21 | וייס, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
סוף סוף מסעדה אמיתית. והיא נהדרת תוך כדי הארוחה המעולה ב"וייס", היה רגע שבו כמעט נפלתי מהכיסא... קרא בהארץ | ||||
01/07/21 | מלי מלו, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"מלי מלו" היא לא מסעדה, היא יותר בר יוגורט. והיא לא מאיר אדוני במיטבו "מלי מלו" היא מסעדה שבה מתייחסים לאוכל ולסועדים באותה רעשנות גסה. אז מה אם היא "החדשה" של מאיר אדוני?... קרא בהארץ | ||||
22/06/21 | בושוויק, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
התפריט המלוכלך הוא רק סימפטום לבעיות של המסעדה הזאת עינב אזאגורי הוא שף נפלא, אבל ספק אם "בושוויק" שבה הוא מבשל עכשיו היא המקום המתאים לו... קרא בהארץ | ||||
17/06/21 | צמח, ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
חפה מקלישאות: מדוע "צמח" היא אחת המסעדות הטובות בישראל כנצר ל"מחניודה", "צמח" מצטיינת במנות מדויקות להפליא במינוני טעמן, יפות ולא כי הן מסתירות משהו, ומלאות בכבוד למסורת ולתרבות אוכל... קרא בהארץ | ||||
08/06/21 | מאריס, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"מאריס" היא צעד בדרך הנכונה למסעדה טורקית קצת יותר מחויבות למקור ו"מאריס" תתעלה כולה לרמת המנות המצוינות שהוגשו בחלק הראשון של הארוחה... קרא בהארץ | ||||
03/06/21 | תמנע, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
הערב ב"תמנע" היה מרתק. אבל אין לי שום עניין לחזור הכל ב"תמנע" מקצועי, מדויק, שואף למצוינות. אז למה היא לא עושה חשק לבקר בה שוב?... קרא בהארץ | ||||
20/05/21 | ג'ורג' וג'ון, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ג ורג וג ון היתה מסעדה נהדרת, היום היא עוד מקום שמגיש כרוב בהרבה כסף "ג ורג וג ון" היתה מסעדה נהדרת, היום היא עוד מקום שמגיש כרוב בהרבה כסף מלצרים מנדנדים עד כלות, מנות מלוחות מדי או דחוסות מדי או סתם שבלוניות — "ג ורג וג ון" איכזבה בגדול... קרא בהארץ | ||||
13/05/21 | אלנה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אין שום דבר חדש ב"אלנה" המתחדשת. גם לא אוכל טוב במיוחד אין שום דבר חדש ב"אלנה" המתחדשת. גם לא אוכל טוב במיוחד סעודה ב"אלנה" המחודשת משולה לאכילת סביח עם הזרת זקורה: כלי הכסף, מפיות הבד, המנורות הניצבות – הכל מוקפד. רק האוכל בנאלי, במקרה הטוב... קרא בהארץ | ||||
04/05/21 | מונא, ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מה קורה למסעדת העלית הלא כשרה האחרונה שעוד נותרה בירושלים למי שמצפה ליותר מ"מונא" אולי צפויה אכזבה, אבל תיאום ציפיות קטן, והיא תמשיך להיות יעד נחשק... קרא בהארץ | ||||
29/04/21 | סינטה בר, חיפה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
במסעדה הזאת אוכלים טוב. כשהמלצרים כבר טורחים להגיע ב"סינטה בר" החיפאית האוכל טוב מאוד. גם המחירים. אבל מי בכלל זוכר את זה כשהערב כולו עומד בסימן הציפייה שמישהו כבר ייגש אליך סוף סוף... קרא בהארץ | ||||
23/04/21 | פרא, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אין מלה אחרת: המסעדה הזאת היא מַכה יותר מאשר מסעדה, "פרא" היא מאותם מקומות שנראים כאילו הוקמו בחופזה כדי לעשות מכה... קרא בהארץ | ||||
15/04/21 | רופטופ, ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"רופטופ" יושבת על הגג של מלון ממילא אבל החוויה בה היא לא באיכות גבוהה "רופטופ" יושבת על הגג של מלון ממילא אבל החוויה בה היא לא באיכות גבוהה תבשילים חמים שטבלו, שלא לומר טבעו, בשמן. ירקות איכותיים שעברו טיפול בהלם: ארוחה ב"רופטופ" הירושלמית התגלתה כביטוי מזוקק ל"אוכל של מלון"... קרא בהארץ | ||||
07/04/21 | כרמים, סגולה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
פעם "כרמים" היתה מסעדה לגמרי לא רעה. כבר לא פעם "כרמים" היתה מסעדה לגמרי לא רעה. כבר לא מטָלֶה שכוסה באבקת סוכר, דרך ברמונדי שטבע במלח, ועד סטייק סינטה שנכלא ברצועת שומן, במסעדת "כרמים" התחכום לכאורה מסתיר גיבוב מרושל... קרא בהארץ | ||||
01/04/21 | וניה ביסטרו, חיפה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ביקור ב"ביסטרו וניה" החיפאית משאיר את התחושה שזהו, חזרנו לחיים עם שילוב מוצלח של איכות אוכל ושירות, "ביסטרו וניה" החיפאית ממלאת היטב את החסך החושי של השנה האחרונה ומשרה איזו נחת על כל ההוויה... קרא בהארץ | ||||
22/03/21 | שיפודי אולגה, חדרה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
זמן לקלאסיקה: לשיפודייה הכי טובה בארץ אחרי שובן של המסעדות, הגיע הזמן לחזור לבסיס הישן הטוב. ואין מי שמייצג אותו טוב יותר מ"שיפודי אולגה"... קרא בהארץ | ||||
18/03/21 | יפו תל אביב, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ארוחה של מסעדת "יפו תל אביב" הזכירה: חיים כהן הוא טבח עילאי ארוחה יוצאת מגדר הרגיל של מסעדת "יפו תל אביב" הזכירה: חיים כהן הוא טבח עילאי עם חומרים פשוטים להפליא מצליח חיים כהן ליצור ארוחת שף עילאית, נדירה. הסוד שלו? סבלנות. ובזו ניחן רק מאסטר אמיתי... קרא בהארץ | ||||
04/03/21 | לה רפובליקה די רונימוטי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
עוד פסטה. עוד מלח. עוד פרמזן עצובה אין שום דבר רע במיוחד להגיד על האוכל שהגיע מ"לה רפובליקה די רונימוטי", אבל גם אין שום דבר טוב במיוחד להגיד עליו... קרא בהארץ | ||||
25/02/21 | משק ברזילי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המשלוח של "משק ברזילי" חיזק את הדימוי של קרניבורים על אוכל טבעוני המשלוח של "משק ברזילי" חיזק את הדימוי של קרניבורים על אוכל טבעוני. חבל בעולם הגדול המטבח הטבעוני הוא אחד השוצפים והיצירתיים ביותר. ל"משק ברזילי" הבשורה הזאת לא הגיעה (ועוד לא דיברנו על האוכל עצמו)... קרא בהארץ | ||||
18/02/21 | תאילנדית בהר סיני, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המשלוח הזה לא פתר את קושיית המסעדות התאילנדיות מנעד טעמים צר ומונוטוניות מסוימת איפיינו את המשלוח מ"התאילנדית בסמטת סיני"... קרא בהארץ | ||||
11/02/21 | אבו ג'מיל, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ל"אבו גאמיל" יש מנה בשם "חפלה", והיא באמת עושה חשק לחגוג ל"אבו ג אמיל" יש מנה בשם "חפלה", והיא באמת עושה חשק לחגוג הסלטים מעולים, הראשונות מאכזבות והעיקריות מאירות עיניים: המשלוח מ"אבו ג אמיל" לא היה אחיד ברמתו, אבל היו בו שיאים של הנאה... קרא בהארץ | ||||
04/02/21 | הוטל מונטיפיורי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המשלוח המפתיע ותעלומת הדג שלא היה העדר מצער של תשומת לב לפרטים אפיין את המשלוח מ"הוטל מונטיפיורי", שהיו לו בכל זאת גם כמה מעלות... קרא בהארץ | ||||
28/01/21 | בר 51, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"בר 51": המשלוח הטוב ביותר מאז שהקורונה השתלטה על חיינו "בר 51": המשלוח הטוב ביותר מאז שהקורונה השתלטה על חיינו המשלוח מ"בר 51" היה הטוב ביותר מאז שהכל התחיל, ולא רק באיכויותיו אלא גם בהתאמה האסתטית והלוגיסטית שלו למדיום החדש. נראה שיש בכך אפילו בשורה... קרא בהארץ | ||||
21/01/21 | אייבי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
למישהו במסעדה הזאת אכפת מכם. אפילו מהצמחונים המשלוח מ"אייבי" טעים לא פחות משהוא יפה... קרא בהארץ | ||||
14/01/21 | מן טן טן, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
יש כאלה שמעריצים את "מן טן טן". זה לא מה שתמצאו בביקורת הזאת רבים משבחים את הראמן של "מן טן טן". מתברר שהוא יכול גם לגרום מפח נפש, וזה עוד היה החלק הקל (והפחות שמנוני) בארוחה שהסתיימה בטעם של שמן דגים... קרא בהארץ | ||||
03/01/21 | גרוב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מטבח רפאים? החדשה של אהרוני היא ארוחת בלהות הפרגיות היו צמיגיות, הקציצות יבשות והלחי הסיבית הגיעה מחיה לא מזוהה. גם אם ישראל אהרוני לא מתקין בעצמו את המנות שיוצאות ממסעדתו החדשה ״גרוב בוכרי״, בתור אחד האבות המייסדים של תרבות האוכל הישראלית, האחריות היא שלו... קרא בהארץ | ||||
24/12/20 | NG, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
זו כנראה המנה היקרה ביותר שמוצעת כרגע במשלוח, האם היא שווה? האוכל שהוזמן מ-NG הבהיר: סטייקים הם יודעים לעשות. פיצה, לעומת זאת, מוטב להזמין מפיצרייה... קרא בהארץ | ||||
10/12/20 | סאפה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
בלי רעש וצלצולים, האוכל הזה פשוט טעים "סאפה" היא מסעדה שקטה. אוכל עם שמות מוכרים, טעמים מוכרים ומנות רהוטות... קרא בהארץ | ||||
03/12/20 | מונאר, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"מונאר" ההודית היא הדבר האמיתי, גם במשלוח בעת הזאת, כשמסעדות בוחרות לזנוח את דגל "חומרי הגלם" ולהחליף אותו ב"תיבול כהלכה", "מונאר" מציעה אלטרנטיבה... קרא בהארץ | ||||
26/11/20 | קפה אירופה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"קפה אירופה" רוצה שנדרג אותו. אולי עדיף שייזהר במשאלותיו גם אם היו כמה מנות טובות במשלוח של "קפה אירופה", הרי גודלן הזערורי, שעמד ביחס הפוך למחירן ולתועפות הבצל שכיסו אותן, הוציא מהן את כל הטעם... קרא בהארץ | ||||
05/11/20 | סנטה קתרינה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
עם משלוח כזה, אולי לא חייבים לפתוח שוב את המסעדות תומר אגאי, השף של "סנטה קתרינה", הוא מאלה שניחנו במתת: כל דבר שעובר תחת ידיו יוצא טוב. זה מצליח גם במשלוח... קרא בהארץ | ||||
22/10/20 | שיינע, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
היתה רק בעיה אחת במשלוח הנפלא הזה החיסרון היחיד במשלוח מ"שיינע" הוא שאי אפשר לשלוח לשף צלחת מבהיקה שנוגבה היטב מהרוטב כדי שיראה כמה נהנינו... קרא בהארץ | ||||
15/10/20 | צ'יקטי (בר), תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"צ יקטי" היא מסוג המסעדות שאנחנו זקוקים להן במיוחד בימים אלו עם אוכל צבעוני וטעים, שמצליח לא להיות בנאלי גם בלי להתחכם, "צ יקטי" היא בדיוק הסחת הדעת הנחוצה בימים אלו. כדאי רק שכל המנות יגיעו יחד... קרא בהארץ | ||||
08/10/20 | אל גאטו אזול, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המשלוח הזה הוא לא פחות מפיוז ן בין בוואריה לצ יוואווה דוגמיות מזון, טאקוס פיקנטי כמו שניצל מאתמול וקרוטונים שלא יוצאים מהבית בעוצר. המשלוח מ"אל גאטו אזול" הידרדר מאז הסגר הראשון... קרא בהארץ | ||||
01/10/20 | השומר 1, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"השומר 1": מה קורה כשאוכל שוק נאלץ להיכנס לקופסה סביר להניח שכשאוכלים את אוכל השוק של "השומר 1" כשמסביב המולה תוססת, הוא במיטבו. במשלוח היתה בו בעיקר מנה אחת משמחת... קרא בהארץ | ||||
24/09/20 | צרחות במדינת תל אביב, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אז איך הפופ-אפ משלוחים של מאיר אדוני? קוראים לזה פופ-אפ למשלוחים, אבל למעשה זו הוכחה עד כמה מאיר אדוני הוא שף גדול... קרא בהארץ | ||||
10/09/20 | פאסטל, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
למה הייתי צריך לקלקל לעצמי את הערב המוצלח במסעדה הזאת הארוחה במסעדת "פאסטל" היתה נעימה בהחלט. אבל אז, אבוי, הגיע תג המחיר של דג הטורבו... קרא בהארץ | ||||
03/09/20 | מיטבר, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
במסעדה הזאת, ברור שהכל בסדר לא הרבה השתנה ב"מיטבר" מאז שנפתחה, והשנים רק היטיבו עם התפריט המוכר. לא מפתיע שבזמנים אלה הייחוד הזה בולט מתמיד... קרא בהארץ | ||||
27/08/20 | ליילה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ערב במסעדה הזו הוא כמו מסיבת ברביקיו באוויר הפתוח "ליילה" תגרום לכם להתאהב מחדש אפילו במנה שנהפכה לקלישאה כמו חציל בטחינה... קרא בהארץ | ||||
06/08/20 | מיכאל ביסטרו, לימן | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"מיכאל" היא מסעדה שגורמת לך, בטח בזמנים האלה, להרגיש אסירות תודה "מיכאל" היא מסוג המסעדות שגורמות לך, בטח בזמנים האלה, להרגיש אסירות תודה "מיכאל" שבמושב לימן היא לא רק אחת המסעדות הטובות בישראל: היא גורמת לך לדמיין לרגע סרט איטלקי עם טעם מיוחד... קרא בהארץ | ||||
23/07/20 | אנימאר, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
עם המשלוח מהמסעדה הזאת, לרגע נדמה שהכל בסדר בניגוד לכל אלפי השרים, סגני השרים, ממלאי מקום השרים ושאר מלאכי חבלה, הלל תווקולי ממסעדת "אנימאר" יודע מה הוא עושה. בצוק העתים, הוא עיבד את מטבח השף שלו לתפריט תבשילים. התוצאה: משלוח מופלא... קרא בהארץ | ||||
02/07/20 | פרונטו, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"פרונטו": אותה איכות נפלאה, אבל אחרת "פרונטו": אותה איכות נפלאה, אבל אחרת... קרא בהארץ | ||||
25/06/20 | OPA, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
זה היה כל כך חמוץ, שבלילה חלמתי על לימונים שמנסים לבצע בי את זממם זה היה כל כך חמוץ וצורב, שבלילה חלמתי על לימונים שמנסים לבצע בי את זממם זה היה כל כך חמוץ, שבלילה חלמתי על לימונים שמנסים לבצע בי את זממם זה היה כל כך חמוץ וצורב, שבלילה חלמתי על לימונים שמנסים לבצע בי את זממם... קרא בהארץ | ||||
11/06/20 | ברוט, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
זו כנראה המסעדה הקטנה הכי גדולה בארץ זו כנראה המסעדה הקטנה הכי גדולה בארץ... קרא בהארץ | ||||
04/06/20 | טיבי'ס, ורד הגליל | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"טיבי ס": המסעדה שתכניס אתכם לקומדיה רומנטית איטלקית "טיבי ס": המסעדה שתכניס אתכם לקומדיה רומנטית איטלקית... קרא בהארץ | ||||
21/05/20 | מלכה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"מלכה" היא תזכורת מחמיצת לב להפיכתו של אייל שני משף לפרזנטור "מלכה" היא תזכורת מחמיצת לב להפיכתו של אייל שני משף לפרזנטור... קרא בהארץ | ||||
30/04/20 | טשרניחובסקי 6, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
קורונה או לא: "טשרניחובסקי 6" עושה את מה שהיא יודעת לעשות כל כך טוב קורונה או לא: "טשרניחובסקי 6" עושה את מה שהיא יודעת לעשות כל כך טוב... קרא בהארץ | ||||
16/04/20 | ביתא קפה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"ביתא קפה": מי שאין לו ציפיות מיוחדות לא יתאכזב "ביתא קפה": מי שאין לו ציפיות מיוחדות לא יתאכזב... קרא בהארץ | ||||
09/04/20 | מגזינו, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
איך זה יכול להיות שמשלוח ממסעדה מגיע בצורה כזאת איך זה יכול להיות שמשלוח ממסעדה מגיע בצורה כזאת... קרא בהארץ | ||||
02/04/20 | ניט נוי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"ניט נוי": מה היא היתה אמורה להיות ומה, אינשאללה, היא עוד תהיה "ניט נוי": מה היא היתה אמורה להיות ומה, אינשאללה, היא עוד תהיה... קרא בהארץ | ||||
12/03/20 | ארצי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
זו כנראה המסעדה המבישה ביותר בתל אביב זו כנראה המסעדה המבישה ביותר בתל אביב... קרא בהארץ | ||||
05/03/20 | קמקורה, רמת גן | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"קמקורה": סוף סוף יש מסעדת בשרים כשרה טובה, ודווקא יפנית "קמקורה": סוף סוף יש מסעדת בשרים כשרה טובה, ודווקא יפנית "קמקורה": סוף סוף יש מסעדת בשרים כשרה טובה, ודווקא יפנית "קמקורה": סוף סוף יש מסעדת בשרים כשרה טובה, ודווקא יפנית... קרא בהארץ | ||||
27/02/20 | בלגיה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
במסעדה הבלגית הנהדרת הזאת לא תמצאו גרגמל ממרציפן כחול במסעדה הבלגית הנהדרת הזאת לא תמצאו גרגמל ממרציפן כחול... קרא בהארץ | ||||
13/02/20 | שאראק, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ההפסד של עכו, הרווח של תל אביב "שאראק", שפתח השף של "סבידה", היא מסעדה מוצלחת של דגים, צ'יפס וסלט... קרא בהארץ | ||||
06/02/20 | אלטה, טבריה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מפלס הכנרת הוא לא החדשות הטובות היחידות מהצפון. גם מסעדת "אלטה" תפאורה נעימה, תצפית על המפלס העולה, אוכל שהוא גם אסתטי וגם נועד להיאכל, ואף לא מושט אחד: "אלטה" שליד הכנרת היא חדשות טובות... קרא בהארץ | ||||
23/01/20 | 85/15, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
במסעדה הזאת, מה שמקורי לא מעניין ומה שמעניין לא מקורי במסעדה חדשה בכיכר רבין בתל אביב, שבקושי הצליחו להחליט איך לקרוא לה, מה שמקורי לא מעניין ומה שמעניין לא מקורי... קרא בהארץ | ||||
16/01/20 | שיינע, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"שיינע" היא מסעדה ברוכה שנותנת נוק אאוט לתרבות הריאליטי המצולחתת "שיינע" היא מסעדה שהעיצוב שלה מפתה אותך להיכנס, וכל השאר בה גורם לך לשמוח שנכנסת... קרא בהארץ | ||||
09/01/20 | נונו, הרצליה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
הכל מדהים במסעדה הזאת. במובן הרע של המלה "נונו" שב"הרצליה Hills" היא פחות מסעדה ויותר מפעל הזנה... קרא בהארץ | ||||
03/01/20 | סושי זושי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"סושי זושי": למה לקרוא לזה יפני אם זה אוכל פולני? מתחשק לכם רול בטעם בלינצ'ס? אם כן, תכירו: "סושי זושי", מסעדה שמתעקשת להגיש, אפעס, אוכל פולני בעטיפה יפנית... קרא בהארץ | ||||
19/12/19 | מסחה, כפר תבור | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
לדוחול ספדי מגיע הרבה יותר מאשר להיות השף של "מסחה" עם עיצוב מוזר במיוחד והמולה של פסטיגל, "מסחה" שבכפר תבור מספקת לסועדים חוויה של תיאטרון אבסורד. לשף דוחול ספדי מגיע הרבה יותר מזה... קרא בהארץ | ||||
12/12/19 | קאלאטה 15, הרצליה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
זו המסעדה האיטלקית הכי איטלקית בישראל "קאלאטה 15" בהרצליה פיתוח היא מסעדה נפלאה... קרא בהארץ | ||||
05/12/19 | אנימאר, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
לתל אביב יש, סוף סוף, מסעדת עלית אמיתית חדשה. עם מטבח ישראלי, כן, מה ששמעתם "אנימאר", המסעדה החדשה של השף הלל תווקולי, מצליחה לשלב באופן מופלא את טעמי מאה הגלויות, ואלף הקהילות וחומרי המקום והגעגועים. אז כן, יש מטבח ישראלי, ועכשיו אפילו יש לו סוף סוף מסעדת עלית חדשה משלו... קרא בהארץ | ||||
28/11/19 | איטליה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מפת הדרכים לראות את נפולי ולמות מהפיצה או אולי במקום פיצה נסו את טיולי הפרדס, הים והיער של "סי פרונט די מרטינו פסטה בר"... קרא בהארץ | ||||
21/11/19 | L28, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
האם L28 מנצלת את רגע התהילה הטלוויזיוני של נאיפא מולא? ב־L28 מבטיחים שהשפית החדשה, בוגרת הריאליטי נאיפה מולא, מביאה איתה מטבח שאמי עילי. בינתיים, כדי לקבל הוכחה, צריך לחכות עד למנות האחרונות... קרא בהארץ | ||||
12/11/19 | סרפינה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מסעדה בטוב טעם, ממש כמו הקרדשיאנס וטראמפ דג שגבל בהתנקשות הוא רק אחת המנות שלא ייאמנו ב"סרפינה", הניו יורקית שפתחה סניף ברמת אביב... קרא בהארץ | ||||
07/11/19 | סאפה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ליאת שהין מ"סאפה" מאוהבת במטבח שלה וזה ניכר בכל מנה. זה גם מידבק כדי לעשות צדק עם האוכל השאמי שמוגש ב"סָאפֶה", צריך רגישות של משורר. או לפחות היכרות עם ערגת-קובה... קרא בהארץ | ||||
24/10/19 | לונא, נצרת | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אז איך המסעדה ההיפסטרית הערבית הראשונה בישראל? "לונה", המסעדה ההיפסטרית הערבית הראשונה בארץ, סובלת מכל תחלואי המסעדות ההיפסטריות, בלי שתהיה לה אפילו אחת ממעלות המסעדות הערביות... קרא בהארץ | ||||
17/10/19 | קורדרו, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"קורדרו": לאכול כמו שצריך, ועל הדרך גם להירגע "קורדרו" שבמרכז סוזן דלל לא רק אמיצה דיה להציע בעת הזאת אוכל מורכב, מעניין וטעים, כזה שלא מטפטף מהפיתה. היא גם מקום נינוח על גבול התרפיה... קרא בהארץ | ||||
10/10/19 | טרנסילבניה, מעלות | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
הפפנאש הוא מהסוג שהרומנים איחלו לצ'אושסקו, אבל הכבד הקצוץ הציל את המצב למרות אוכל לגמרי לא רע, "טרנסילבניה" היא לא מסעדה שתענוג להיות בה... קרא בהארץ | ||||
19/09/19 | טלביה, ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
במסעדה הזאת יש רק מנה אחת ששווה להזמין דלגו על הדגים התפלים של "טלביה", על הרוטב הבעייתי ועל הניוקי חסרי המזל. השיחוק מחכה בקינוח... קרא בהארץ | ||||
12/09/19 | ליבירה (בר), חיפה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"ליבירה": ושוב חיפה מוכיחה שבשביל לאכול טוב צריך לנסוע אליה ל"ליבירה" החיפאית, שצמחה סביב מבשלת בירה, יש איכות אחת שכמעט נשכחה בעידן הצִלחוּת: הכל בה טעים. מי צריך יותר?... קרא בהארץ | ||||
29/08/19 | פרה פרה, גדרה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מי צריך את תל אביב כשיש סטייקים כאלה בגדרה ביקור ב"פרה פרה" בגדרה מספק לא רק סטייקים מצוינים אלא גם קולות צרצרים... קרא בהארץ | ||||
19/08/19 | קיטו קאטו, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ב"קיטו קאטו" החדשה יש הפתעה: יש פה קצת יותר יפניות מהמקובל "קיטו קאט" העלתה מנחה לטעם הישראלי בדמות סושי גדולים וגסים. אבל חוץ מזה, למרבה השמחה, היא יפנית כהלכתה... קרא בהארץ | ||||
15/08/19 | יוון | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מפת הדרכים איך מוצאים את המסעדות שהמקומיים אוכלים בהן? באתונה התשובה ברורה כולם רוצים ליהנות מאוכל מקומי בלי לפגוש תיירים אחרים. מה עושים עם המלכוד הזה? אוכלים במסעדת Vezené באתונה, כמובן... קרא בהארץ | ||||
01/08/19 | ווסט סייד, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אז טריפ אדוויזור בחר מסעדת מלון כשרה למס' 1 בתל אביב. זה מפתיע מישהו? "ווסט סייד" שבמלון רויאל ביץ' דורגה ראשונה בטריפ אדוויזור. אז מה אם היא מסעדת מלון כשרה קצת גרועה מהרגיל?... קרא בהארץ | ||||
25/07/19 | קזינו סן רמו, יפו | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
לכמה מהמנות במסעדה הזאת יש עתיד. עם רמונט "קזינו סן רמו" היא לא מסעדה ממש רעה. אבל... קרא בהארץ | ||||
18/07/19 | סלאס (Selas), יפו | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
הלו, זו תוכנית ריאליטי או מסעדה? ב"סלאס" החדשה מוכיח אור גינסברג שיש לו כשרון גדול. הוא רק צריך להחליט אם הוא רוצה לבשל, או להמשיך למחזר סיפורים של פליט ריאליטי... קרא בהארץ | ||||
11/07/19 | אמש, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המסעדה הזאת היא הפתעה משובחת עם אחובלנקו כמו שמגישים ב"אמש" התל-אביבית, אין שום סיבה לנסוע לברצלונה... קרא בהארץ | ||||
04/07/19 | ששון בר, חיפה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המסעדה החיפאית הצפופה שהתגלתה בה מנה נדירה ב"ששון בר" החיפאית הכל קרוב מדי: תא השירותים לטאבון, שולחן לשכנו, יד או רגל של מלצר לטורסו שלכם. אה־מה־מה, יש שם כמה מנות טובות ועוד אחת שהיא יצירת מופת... קרא בהארץ | ||||
25/06/19 | מיט קיטשן, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
הבשר במסעדה הזאת מעורר געגועים למילואים: שם הוא היה יותר טוב הסינטה הנוראית, הקרה, הצמיגה והתפלה היתה נתח הבשר הטוב בארוחה ב"מיט קיטצ'ן" התל אביבית. איך כותבים ביקורת על מסעדה שהיא מתחת לכל ביקורת?... קרא בהארץ | ||||
20/06/19 | ספרד | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מפת הדרכים למה לעזאזל אי אפשר למצוא בעיר הזאת קפה שאין לו טעם של בנזין? משקה מסורתי בטעם מפוקפק במיוחד או מקום היפסטרי שיהפוך אותך לזומבי גזר משוכפל? אלה האופציות שמציעה מדריד... קרא בהארץ | ||||
06/06/19 | סי ים, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אם "סי ים" היתה זולה בתאילנד - אפשר היה לחיות איתה בשלום "סי ים" מנפנפת בשף רועי סופר ("הרכיב את התפריט"), מציעה להתגנדר ("רצוי להגיע בעקבים ולבוש ערב") ומבטיחה "קולינריה איכותית". ומכל ההבטחות האלה מתקבלת מסעדה תאילנדית בקניון... קרא בהארץ | ||||
30/05/19 | 02, ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מחפשים אוכל מזרחי שמבושל עם שמחת חיים של היפוכונדר אשכנזי? מצאתם קומפוט חומוס כמו זה שמגישים במסעדת "02" הירושלמית עוד לא אכלתם... קרא בהארץ | ||||
23/05/19 | ג'ורג' אנד ג'ון, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
בסוף המסדרון יש מסעדה שלא תרצו לפספס "ג'ורג' אנד ג'ון" היא הזדמנות נדירה לחוות אוכל מורכב, מקורי ובוגר. אז למה, לעזאזל, לדחוף אותה לפרוזדור בלובי של מלון?... קרא בהארץ | ||||
16/05/19 | שחקי שחקי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
שחקי, שחקי: האוכל טעים, חבל שיצאנו קצת רעבים האוכל, האווירה והשירות ב"שחקי, שחקי" טובים, אבל המבקר בכל זאת לא מרוצה... קרא בהארץ | ||||
09/05/19 | פנטסטיק, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ב"פנטסטיק" הדבר היחיד שפנטסטי הוא השירות המנות ב"פנטסטיק" פוטוגניות להפליא וגם השירות היה מצוין, אבל אז הגיע האוכל... קרא בהארץ | ||||
02/05/19 | איטליה, רומא | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מפת הדרכים זו פרודיה אכזרית על היפסטרים, או מסעדה מופלאה? "רטרובוטגה" במרכז רומא נראית ומתנהגת כמו המסעדות שבעליהן גילו שהרבה יותר קל לטפח זקן מאשר לתקן תיבול. אבל האוכל שמוגש בה הוא סיפור אחר לגמרי... קרא בהארץ | ||||
23/04/19 | בר 51, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
למרות שעמוס גוטמן כבר לא יישב שם לאכול, "בר 51" מספקת חוויה מופלאה ב"בר 51" החדש ברחוב הירקון בתל אביב הכל מתחבר. מושיקו גמליאלי ודנה ירזין הצליחו ליצור כאן מקום מהסרטים, עם תפריט בר מתעתע בקלילותו ומנת פסטה שעוד תהפוך למיתולוגית... קרא בהארץ | ||||
11/04/19 | פר דרייר, יפו | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
היה ערב לגמרי לא רע ב"פר דרייר". אם לא מביאים בחשבון את האוכל בכל מה שקשור באווירה ובווייב, "פר דרייר" מספקת לסועדיה ערב משוחרר ונעים לגמרי. רק שגם האוכל בה משוחרר, וכל מנה מחליטה בעצמה אם היא רוצה להיות טובה... קרא בהארץ | ||||
04/04/19 | גוני, רמת השרון | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
למה שפית צעירה בוחרת לבשל כמו דודה? "גוני" היא מסעדה שהולכת ומזדקנת מול העיניים במשך הערב. כישרון דווקא יש שם... קרא בהארץ | ||||
28/03/19 | נומי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
האוכל ב"נומי" הוא לקולינריה בערך מה שחנוכיות יעקב אגם הן לאמנות המנות ב"נומי" הכשרה שבמלון דיוויד אינטרקונטיננטל נראות ממש כמו מנות שף, ולא במקרה. השף הוא יורם ניצן מ"מול־ים" המנוחה. אלא שהן מרתקות כמו הבה נגילה במעלית... קרא בהארץ | ||||
19/03/19 | אלחנן - תרבות לחם, פרדס חנה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אלחנן: אל תגיעו למסעדה הזאת בלי דובון, סכו"ם ומגבונים לחים מילא הקור ב"אלחנן", השירות הנזפני והתמחור של פרוסת לחם אחת ב-58 שקל - אבל למה להתנקש במנות?... קרא בהארץ | ||||
14/03/19 | מלון רוטשילד, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
זו מסעדה מצוינת, חוץ מהאוכל המזעזע החל בזרוע תמנון חשודה וכלה בחתיכות בצק קרות ממולאות במי דגים שמתאימים, אולי, לקירור גנרטור — "ביסטרו מלון רוטשילד" הוא תאונה קולינרית מחפירה... קרא בהארץ | ||||
05/03/19 | סקוטי ופאץ', תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המסעדה הזאת כל כך משעממת. בואו פשוט נדבר על משהו אחר "סקוטי ופאץ'" מעוררת תחושה של מסע בזמן לסוף שנות השמונים, מקסימום תחילת שנות התשעים, של המאה הקודמת... קרא בהארץ | ||||
28/02/19 | לירי לאונג', רשפון | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
עם מנה אחת טובה, מנה אחת גרועה, הממוצע של "לירי לאונג'" מרשפון הוא כמעט בינוני מנה אחת גרועה, שהולידה היפותזה מדעית מעניינת בנוגע לאורחות חייו של דג המוסר במימי הים התיכון בישראל, ממחישה יותר מכל את הבעיה של "לירי לאונג'" שברשפון: כשמכוונים לבינוני, קל לפספס כלפי מטה... קרא בהארץ | ||||
21/02/19 | יוון | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מפת הדרכים בדוכן אוכל-הרחוב הכי טוב באתונה כבר אכלתם? זה לא שאין מספיק סיבות טובות לנסוע לאתונה, אבל אסור להחמיץ שם את "קוקונה"... קרא בהארץ | ||||
14/02/19 | פאן קון מנטקה, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
ב"פאן קון מנטקה" הרגע המהנה ביותר היה זה שבו הלכנו הביתה אוהבים אוכל חלש בטעמים חזקים, מנות זערוריות במחירים גבוהים, אסתטיקה של שיירים בצלחת? "פאן קון מנטקה" היא המסעדה בשבילכם... קרא בהארץ | ||||
07/02/19 | רוברטה וינצ'י, פרדס חנה-כרכור | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אחת האיטלקיות הכי טובות בארץ מסתתרת במקום לא צפוי בניצוחו של השף עידו פיינר, "רוברטה וינצ'י" שבכרכור נהפכה לאחת מארבע־חמש המסעדות האיטלקיות השוות בישראל... קרא בהארץ | ||||
31/01/19 | מן טן טן, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"מן טן טן": ראמן טוב זה לא מספיק אמנם הראמן ב"מן טן טן" היפנית מצוין, אבל התפריט המפוזר, השירות האנמי ושלל מנות מרירות מעוררים את החשש שמה שידענו על מסעדות כבר אינו תקף... קרא בהארץ | ||||
24/01/19 | צ'יינה קלאב, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
סוף סוף הגיעה המסעדה הסינית שחיכינו לה "צ'יינה קלאב" היא מסעדה שלא מפחדת מגיוון, מטעמים, מחדשנות וגם משמרנות... קרא בהארץ | ||||
17/01/19 | בבי (בר), תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
"בבי": הביסטרו שאין בו שום דבר מיוחד. ובכל זאת הוא כל כך מיוחד לביסטרו התל־אביבי "בבי" אין שם מבריק, גם לא צִלחוּת תואם־אינסטוש. אבל מי שנמצא שם במטבח – יודע לבשל. היש סיבה טובה מזו לאנחת רווחה?... קרא בהארץ | ||||
10/01/19 | נאיה, בית נקופה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
נאיה: זו מסעדה או אסון אקולוגי? בשר במרקם של בר'לה שבחיים לא ייצא החוצה, מנה שהצליחה להיות תפלה ומלוחה מדי בו בזמן ואחת שהזכירה מדוזה מופשרת היו רק חלק מהחוויה ב"נאיה". 2019 לא היתה יכולה להתחיל נמוך יותר... קרא בהארץ | ||||
03/01/19 | קומו, הרצליה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
הזמנתם טרטר? קבלו טוסט עם סלט: ב"קומו" הכשרה מזלזלים בתפריט ב"קומו" הכשרה שומרים באדיקות על עיקרון אחד: הסועדים יודעים מה הם מזמינים, אבל לא יודעים מה יגיע. וכשסוף סוף מתגלה התאמה בין התפריט למנה, ובכן, זה לא לגמרי משפר את המצב... קרא בהארץ | ||||
20/12/18 | ביסטרוק, קיבוץ חצור | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
אחרי הסילו והשלוליות בקיבוץ חצור יש מסעדה מפתיעה באיכותה הסיפור של "ביסטרוק" בקיבוץ חצור עמוס בקלישאות, מ"השף שחזר למשק" ועד ל"חומרי הגלם המקומיים". אבל מאחורי הבנאליה הזאת מסתתרת מסעדה טובה מאוד... קרא בהארץ | ||||
11/12/18 | L28, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המסעדה המעולה שמוכיחה כמה טוב להיות עשיר האוכל, השירות והעיצוב ב"L28", המסעדה החדשה של האחים ירזין, יוצרים תחושה של להיות במקום הנכון בזמן הנכון... קרא בהארץ | ||||
06/12/18 | טופו אן, בנימינה | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
הטופו משעמם? "טופו אן" בבנימינה תזכיר לכם שלדעה הקדומה הזאת אין בסיס לא סתם נקראת היפנית בבנימינה "טופו אן". אם תזמינו בה מנות טופו, תגלו עולם חדש מופלא (או בעצם עתיק ממש). רק ששאר התפריט לא עומד באותם קריטריונים... קרא בהארץ | ||||
29/11/18 | אייבי, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
המסעדה הזאת מגדירה את עצמה "מעבדה". נחשו מי העכברים הלבנים הטוב, הרע והנורא: מסעדת "אייבי" משלבת מנות מפוארות עם מחרידות... קרא בהארץ | ||||
22/11/18 | צרפת, פריז | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מפת הדרכים השף ג'ובאני פסריני זנח את התקינות הפוליטית, והסועדים שלו הרוויחו בגדול ב"פסריני" הפריזאית יש שילוב מדויק ומזהיר בין כבדות ה"קוצ'ינה פוברה" לקלילות של אמנות המטבח הצרפתית. מה שאין, בדיוק בגלל השילוב הזה, זו אתיקת מזון צדקנית... קרא בהארץ | ||||
08/11/18 | המקדש, כפר סבא | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
לא ברור מה יותר גרוע במסעדה הזאת - הריח, הטעם או החשבון אם תמיד חלמתם להיכלא בתוך קפסולת ריח של גן סאקר ביום העצמאות ולשלם על זה הון – "המקדש" בקניון בכפר סבא הוא המקום בשבילכם... קרא בהארץ | ||||
01/11/18 | OPA, תל אביב | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
החדשה של שיראל ברגר היא מסעדה טבעונית מצוינת. וגם מסעדה מצוינת המסעדה החדשה של שיראל ברגר היא לא מסעדה טבעונית מצוינת אלא מסעדה מצוינת. נקודה. עם זאת, גם במצוינות יש מקום לשיפור... קרא בהארץ | ||||
25/10/18 | דקל, ירושלים | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
מתברר שיש בישול עילי בארץ, והוא נמצא בירושלים, במסעדה החדשה של אנשי "מחניודה" ב"דקל" הירושלמית יש מטבח עילי ששורשיו נעוצים עמוק עמוק ב"מחניודה". אבל אצלה לא רוקדים על השולחנות, אלא קופצים עוד מדרגה... קרא בהארץ | ||||
18/10/18 | לה טרה פרומסה, גת | שגיא כהן | קרא בהארץ | |
שגיא כהן מצא את המסעדה האיטלקית הטובה שכולם מחפשים. בארץ מסעדת "לה טרה פרומסה" בקיבוץ גת היא המסעדה האיטלקית הטובה ביותר בארץ שעדיין לא שמעתם עליה ובה בעת גם מסעדה קוצ'ינית נפלאה. עושים בה בשמחה אוכל מצוין, מחומרי גלם טובים מאוד, עם המשפחה ועבור המשפחה... קרא בהארץ |
הוצגו 150 הדיווחים העדכניים מתוך 341
עלו לאחרונה...
|