ביקורת מסעדות: amirhir

בחר מסעדה:

בחר מקום:

בחר משתמש:

טקסט חופשי:

ביקורות ודיווחים של "amirhir"

+

תאריך

מסעדה/מקום

משתמש

קישור

10/09/16

טלביה, ירושלים amirhir קרא בתפוז
מסעדת טלבייה
הגעתי לבר מסעדה החביב הזה בעקבות המלצות של חברים. ואכן, הבילוי היה כייפי וטעים ברובו.
הברמן החביב השקה אותי בקוקטייל עלום, טעים ורב אלכוהול שאהבתי במיוחד והזמנתי שוב. בנוסף היו גם צ'ייסרים OTH מדי פעם. יאי!

פתחתי בפתיחים.
רייט ברווז - מושחת וטעים אך פחות מומלץ למי שלא יכול לזלול אותו על לחם.
תפוח אדמה - אני זוכר שראיתי במקום כלשהו ביקורת על הפתיח הזה. אני נהניתי מכל ביס. השילוב המנחם של תפו"א מלא בטעמי חמאה, ביצה רכה, שמנת חמוצה, דג מלוח וביצי דגים זה פשוט כיף.

אחר... קרא בתפוז

17/11/14

איטליה amirhir קרא בתפוז
מסעדת VESPASIA בנורצ'יה
אחרי שבוע של אוכל אומבריאני מסורתי ומשובח למדי ממש דגדג לי לראות מה שף יצירתי מסוגל לעשות מהמטבח הזה.
על המסעדה הזו קיבלתי המלצה מהמלון שלי (שגובתה גם על ידי איזכור במדריך מישלן). זו לא חוכמה כי מדובר באותם בעלים.
כבר כשנכנסים לחדר האוכל המעוצב והמרווח, וכשמגיע מלצר לקחת את המעיל ברור שהם מכוונים לחווית ארוחה מכוכבת. המון סכום, המון אנשי שירות, תפריט יין מצויין (שאגב - כלל גם כמה מציאות מקומיות במחירים סבירים מאוד לצד יינות גדולים מאיטליה וצרפת), ומחירים של מסעדות מכוכבות.
ארוחה... קרא בתפוז

17/11/14

איטליה amirhir קרא בתפוז
מסעדת Granaro del Monte בנורצ'יה
המסעדה היא מסעדת המלון GROTTA AZURRA מלון שלושה כוכבים מוקפד יחסית שנמצא בבניין עתיק בלב העיר העתיקה.
המסעדה היא מסעדת ענק שבנוייה מכמה חללים גדולים ויפים. אין לי מושג איך היא מתפקדת בתפוסה מלאה...
לטענתם מדובר במסעדה העתיקה בעיר בת יותר מ150 שנים.
באולם שבו ישבתי בשני ביקורי ניצב תנור עצים גדול שמחמם את החלל, ושבו נצלים הבשרים המוגשים במקום. יש גם בר צדדי שלידו תלויים מספר נתחי פרושטו שנפרסים במקום. יאם.
מלבדי, ומלבד עוד כמה תיירים המקום היה מלא במקומיים. השרות היה קשוב וידי... קרא בתפוז

16/11/14

איטליה amirhir קרא בתפוז
מסעדת ANTICA CANTINA בעיירה אורבייטו
לטעמי אורבייטו היא יעד חובה למתיירים באומבריה. עיר יפיפיה עתירת היסטוריה, קתדרלה מדהימה, נופים ויינות לבנים טובים.
למסעדה הגעתי בעקבות ביקורת בTRIPADVISOR על מודעות גבוהה לנושא הגלוטן.
הם אכן צדקו. למסעדה תפריט מסומן היטב עם אינספור אופציות למנות מקומיות קלאסיות בגרסא נטולת גלוטן (לצד הגרסא הרגילה כמובן).

המקום עצמו חמוד, ומעוטר בפיצפקס ובתמונות וחתימות של אמנים וסלבים אחרים שביקרו ושיבחו את המקום.
כיוון שביקרתי מחוץ לעונת התיירות יצא שאכלתי שם לגמרי לבדי, והטבחית בישלה ב... קרא בתפוז

16/11/14

איטליה amirhir קרא בתפוז
אומבריה - מקום נחמד
וגם טעים.
מה כבר יכול להיות רע באזור שבו כמעט כל המסעדות הן מסעדות מקומיות מסורתיות, כשהאוכל המסורתי כולל גבינת פיקורינו, פרושוטו וסלמי מופלאים, שמן זית משובח, ארנבות וחזירי בר, עדשים קטנטנות ואיכותיות, וכמובן הרבה הרבה כמהין? ובכן - כלום.
אז כמה טיפים (וגם שתיים שלוש מסעדות)...באמת שאין צורך להתחכם. כמו בהרבה אזורים באיטליה במסעדות הביתיות והמסורתיות יש אוכל מופלא.אין הרבה אזורי יין באומבריה. מקומיים ששאלתי מאשימים את הערפל... יינות אורבייטו קלאסיקו הם יינות לבנים פירותיים וכיפיים... קרא בתפוז

26/08/14

צ'יקטי (בר), תל אביב amirhir קרא בתפוז
על הבר בצ'יקטי
ציקטי הוקמה לפני כשנה על חורבות הגסטרו-פאב איפשהו באמצע יהודה הלוי.
בגסטרו פאב לא יצא לי לבקר, ולמרות שהכיוון החדש של המקום קסם לי, לא יצא לי לבקר שם עד אתמול.

ישבנו על הבר שתופס את רוב החלל הפנימי של המסעדה וקיבלנו שירות טוב מברמן ידען, בקיא ונחמד. ואני לא אומר את זה רק כי הוא הוציא לנו אקסטרא שום קונפי וצייסרים
לשירות הטוב עזרה העובדה שבתחילת הערב המקום היה ריק. התחיל להתמלא בסביבות שמונה-תשע.

תפריט היין כלל כמה לבנים מסקרנים במיוחד. ניסינו כוסות של שני לבנים איטלקי... קרא בתפוז

12/04/14

סול קיטצ'ן, בנימינה amirhir קרא בתפוז
מסעדת סול קיצ'ן בבנימינה
מסעדת סול קיצן היא גלגולה הנוכחי של מסעדגאיהבאזור התעשייה של בנימינה.החלל הוא אותו חלל, המקום הוא אותו מקום, והשף הוא אותו שף, אבל השולחנות עכשיו גדולים יותר, והבר עושה רושם של נוח יותר.המסעדה החדשה מציגה לראווה אידאולוגיה חברתית. היא באה לידי ביטוי בעיקר בתרומה של חלק מהרווחים לאחת מהעמותות הפועלות באזור (לבחירת הלקוח) ובתמחור ידידותי של האוכל והיין.והתמחור אכן ידידותי. ראשונות ב30 שח, קינוחים ב30 וקצת, שלישיית טאקו ב45 ועיקריות אחרות ב55/60/80 בהתאם לצימחוני/בשר/דג. בתפריט היינות יש בקבוקי... קרא בתפוז

13/02/14

איטלקיה בפשפשים, יפו amirhir קרא בתפוז
איטלקיה בפשפשים
הנה דוגמא למקום קטן שקצת חומק מהרדאר אבל הצליח לעשות משהו שלא פשוט לעשות - לגרום לי להזמין בכיף הרבה יותר ממה שתכננתי.ואיך עושים את זה?שילוב של שירות טוב ואוירה טובה, אוכל טעים שקולע בדיוק לציפיות, וגם כמה צייסרים של לימונצלו ביחד עם יין חביב למדי של יקב יפו עשו את עבודתם...בעוד שהמסעדה היתה די מלאה, נמצא לי בקלות מקום על הבר-מטבח הקטן.חברים - היזהרו. הבר מטבח ממש ממש על המטבח so if you cant stand the heat...הבר מספיק קרוב בשביל לפטפט קצת עם הטבחים מדי פעם (למרות שרוב הזמן הם היו די עסוקים),... קרא בתפוז

עלו לאחרונה...
  • דיווח של Rachel Gera in פורום ביקורת מסעדות על גרציא, העוגן
  • דיווח של Karni Amit in פורום ביקורת מסעדות על עדה, ראש פינה
  • דיווח של Yair Gil in פורום ביקורת מסעדות על M25, כפר סבא
  • דיווח של Slava Shmukler in פורום ביקורת מסעדות על אורי בורי, עכו
  • דיווח של Maya Shofel in פורום ביקורת מסעדות על סטודיו גורשה, יפו
  • דיווח של ריטה גולדשטיין על השחף, תל אביב
  • דיווח של שגיא כהן על צרפת, פריז
  • דיווח של יניב גרנות על 26.8, צפת
  • דיווח של אבי אפרתי על פיש רויאל, ראשון לציון