ביקורת מסעדות: אילן רוזינר

בחר מסעדה:

בחר מקום:

בחר משתמש:

טקסט חופשי:

ביקורות ודיווחים של "אילן רוזינר"

+

תאריך

מסעדה/מקום

משתמש

קישור

19/01/17

מאייר, תל אביב אילן רוזינר קרא בתפוז
מאייר. חוויה אקלקטית
הציפיות ממאייר, המסעדה התל אביבית היחסית חדשה של השף העכואי אוסאמה דלאל שיודעי ח"ן ומביני עניין נשבעים בשמו, היו מעורבות. בכמה ביקורות שקראתי הוזכר: שף צעיר, מעניין, יצירתי מחד גיסא, ומנות לא אחידות ברמת ביצוען עם שרות לא משוכלל מאידך גיסא. ואתם יודעים מה? זו היתה אחת הפעמים הבודדות שהציפיות התגשמו במלואן: ההתגשמות היתה מעורבת לעילא.הכניסה למסעדה היא דרך חצרו של מלון בוטיק השוכן בבניין משוחזר בסגנון האקלקטי. תיאור מיקומו של המלון באתר Botik (כך במקור) הוא: "מיקום פסטורלי אורבני בתל אביב"... קרא בתפוז

11/12/16

עמירם (בר), תל אביב אילן רוזינר קרא בתפוז
פאב עמירם. כרוניקה של אהבה ידועה מראש.
00:21 סמואל ספייד שואל, איפה כדאי לשתות לפני/אחרי הופעה בנמל.
15:05 אני עונה בלי היסוס שהבחירה הראשונה צריכה להיות פאב עמירם שמעבר לכביש מהנמל.
17:15 אריה שגיא אומר שכבר כמה זמן שהפאב לא שייך לעמירם ואשתו ושהוא לא יודע, מה מצבו הנוכחי.
18:58 אני קורא, מתבאס, מבטיח לבדוק את המצב בהזדמנות הראשונה.
21:53 אני מסיים יום עבודה של 14 שעות, רווי עצבים ותסכולים ואומר שמגיעה לי כוס בירהוזו גם הזדמנות לקיים את הבטחתי לאריה שגיא.
22:16 אחרי צעידה מהירה לאורך נחל הירקון השקט והחלק שהכר... קרא בתפוז

10/12/16

ברוט, תל אביב אילן רוזינר קרא בתפוז
אקסטרא ברוטפנינה קטנה שליד הפינה
תכל'סרצינו "לאכולכמה דברים טובים, לשתותכמה דברים טובים" ((c) עזר ויצמן). ליתר דיוקטובים וקטנים. כלומר, רצינודוק. כי אין כיום בתל אביב כמו דוק כמקור של דברים טובים וקטנים. אבל מהחורף וקר ודוק פתוח מדי ואני, פרח טרופי עדין שכמותי, רגיש מאד לקור. וכך גם נ', שותפתי לערב החורפי הקר.ואז נזכרנו בברוט. מזמן רציתי להגיע לשם ולא הסתייעתמיד מלא שם ולא לוקחים הזמנות שלחן מראש. הפעם דווקא היה שם מקום או שנייםאבל הסתכלתי על המקום, הסתכלתי על התפריט שעל הקירוהבנתי שלא בא לי לשלם 118למנת דג שתאכל על הבר... קרא בתפוז

30/10/16

דוק, תל אביב אילן רוזינר קרא בתפוז
"דוק" באבן גבירול. מזמן לא התענגתי ככה במסעדה
מה זה מזמן? מאזפרידה קאלוז"ל של יואב בלימן יבדל"א. מאזבלזקזצ"ל של נתי שפריר יבדל"א ומלאי טעמים. מאז החודשים הראשונים שלקפה 48מנוחתה עדן של יהונתן בורוביץ' יבדל"א. מה משותף דווקא להם? לדעתיחדוות הבישול, תעוזה, היכולת לקחת את החומרים הכי פשוטים, לשלב אותם בצורה הכי לא צפויהועם זאת, משכנעת לגמרי. אסף דוקטור, השף של "דוק" שייך, לטעמי, לאותה קבוצה מצומצמת של אנשים ששפת הגסטרונומיה היא שפת האם שלהם והם כותבים שירה משובחת באמצעותה. מאותם השפים שאחרי שני הביסים הראשונים של היצירה שלהם אתה רוצה ל... קרא בתפוז

20/10/16

טיייבל טוק, תל אביב אילן רוזינר קרא בתפוז
טייבל טוק (Table Talk). על אף היומרהנעים.
קטיה (שם בדוי) היא מאושיות, מעמודי התווך, מאבני היסוד של חיי החברה הגבוהה של קהילת יוצאי רוסיה בארץ. אין פרימיירה, פתיחה או השקה שהיא לא מופיעה בה. אין פלא אפוא שהזמינה אותי להפגש דווקא במסעדה שנתפחה לפני פחות משלושה שבועות ונמצאת עדיין בתקופת ההרצה. "טייבל טוק", מקום חדש שקם בבניין ובחצר בהם פעל שנים "בר גיורא" (רח' בבר גיורא פינת דיזנגוף. רק בשביל לשמר את השם לא הייתי סוגר את המקום, אבל לא שאלו אותי).מדוע דווקא לשם רצתה לקחת אותי קטיה האופנתית? אולי כי לפי כתבה במוסף "גלריה" של "הארץ",... קרא בתפוז

עלו לאחרונה...
  • דיווח של Karni Amit in פורום ביקורת מסעדות על עדה, ראש פינה
  • דיווח של Yair Gil in פורום ביקורת מסעדות על M25, כפר סבא
  • דיווח של Slava Shmukler in פורום ביקורת מסעדות על אורי בורי, עכו
  • דיווח של Maya Shofel in פורום ביקורת מסעדות על סטודיו גורשה, יפו
  • דיווח של Rachel Gera in פורום ביקורת מסעדות על גרציא, העוגן
  • דיווח של ריטה גולדשטיין על השחף, תל אביב
  • דיווח של שגיא כהן על צרפת, פריז
  • דיווח של יניב גרנות על 26.8, צפת
  • דיווח של אבי אפרתי על פיש רויאל, ראשון לציון