ביקורת מסעדות: EatingCookingFoodi

בחר מסעדה:

בחר מקום:

בחר משתמש:

טקסט חופשי:

ביקורות ודיווחים של "EatingCookingFoodi"

+

תאריך

מסעדה/מקום

משתמש

קישור

24/06/14

טופולופומפו, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
טופולופומפו ארוחת טעימות AMEX מפורטת לבקשתכם
הביקורת המלאה עם תמונות לרובבאתר שלי.מאז הפתיחה, נמנענו ללכת לטופולו מה שמו הזהמהחשש לארוחה לא משתלמת וגם כי אני לא אוהבת להרגיש שהתמחור נועד להחזיר את מיליונים שהושקעו בעיצוב המקום. הגענו אתמול בספונטניות לארוחת טעימות זוגית שהציעו ללקוחות אמריקן אקספרס ב-440 שח, מה שנותן את היתרון לסעוד במחיר ידוע מראש לארוחה בלי הפתעות כלכליות. לא שזה מאוד זול, אבל שמחנו להזדמנות לנסות סוף סוף. אתחיל ואומר שהגענו לא מאוד רעבים לארוחה, כי היה מקום לשעה 8, אבל בשעתיים שסעדנו הספקנו גם להחזיר את התיאבון וגם ... קרא בתפוז

21/06/14

NG, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
במקרה גם אנחנו היינו היום בNG
אנחנו אכלנו ארוחה משפחתית בצהריים. לא פעם ראשונה שלי בNG אבל לא הייתי מזמן. האמת שגם לא הייתי מזמן במקום של בשר ככה שקשה לי להשוות בין השניים.אנחנו סהכ מאוד נהנינו. השירות היה טוב, המלצר ידע להסביר הכל והתעניינו אם הכל טעים לנו בצורה די מקצועית.חלצנו שני בקבוקי יין ב-35 שח האחד. מחיר סביר מאוד ושמחו לעשות זאת בשבילנו.לראשונות טעמתי:אסקרגו (58 אם אני לא טועה): כ-7 שבלולים גדולים שוחים בחמאה מומסת. נחמד כשינוי למנה שאין הרבה בארץ, היה חסר קצת מלח ולדעתי מחיר יקר אבל נהניתי.טאבולה שרימפס (48 שח... קרא בתפוז

22/05/14

פרונטו, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
פרונטו, ביקורת חדשה
אפשר לקרוא את הביקורת המלאה פלוס תמונותבאתר שליבחרנו לחגוג הפעם בפרונטו כי עוד לא יצא לי לאכול במקום, שנחשב למוסד קולינרי רב בשנים (יחסית לתל אביב). הסיבה היא שכשנותנים לי לבחור, אני לא בוחרת באיטלקי. זה נטייה שלי שלא ברור לי מה המקור שלה. אבל הפעם הגיע הזמן ללכת ואפילו ביוזמתי. נתחיל מהסוף: היה מעולה. כל המנות היו טעימות, נאות, מעודנות. השירות היה מקצועי ואדיב, האווירה היתה נחמדה. ערב נהדר. אם היה אפשר להסתפק בביקורת כזאת, הייתי מסתפקת הפעם. אבל הפרטים חשובים. אז זה מה שהיה לנוהחלטנו על האר... קרא בתפוז

18/05/14

סולה, יפו EatingCookingFoodi קרא בתפוז
סולה, פוסט אורח
כבר תקופה לא כתבתי פה, אבל זה לא אומר שלא בדקתי מדי פעם ביקורות על מסעדות והפעם החלטנו ללכת לסולה היפואית לחגוג יומולדת ועוד כל מיני חגיגות של הזמן האחרון. ניתן לקרוא את הפוסט המלא ולראות תמונותבאתר שלי.הדיווח הפעם מאת ברק שלף (אחי שהצטרף לארוחה גם הפעם):אתם מוזמנים?, כך קיבל אותנו אחד מעובדי המקום ברגע שפתחנו את הדלת. ארבעתנו, מופתעים מעט מהשאלה מסתכלים אחד על השני, מגמגמים כמה הברות.הזמנו, משב אמרה בטון מתקן,על שם משב שלף. רגע של שתיקה מביכה בעוד המלצר מחפש את שמנו ברשימה הקצרה. לאחר כמה ש... קרא בתפוז

16/04/14

המזללה, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
ביקור שני במזללה
לא יודעת למה אני בזמן האחרון רק כותבת ביקורות על ביקורים שניים במסעדות, אבל ככה יצא והגרסה המלאה כולל ביקור ראשון ותמונות אפשר לקרואבאתר שליהטוב: בביקור השני שלנו במזללה טעמנו כמה מנות מעולות: טרטרפלשתיני, שייטל קצוץ, טחינה גולמית, צנוברים, יוגורט, קרם חצילים שרופים וכמון (79 שח)מנה מעולה מעולה שהתענגתי על כל ביס בה. המחיר קצת יקר לראשונה ולמוצרים סהכ די זולים אבל השילוב היה היסטרי בהחלט והכל עשוי בול. עוד מנה ממש טובה תחת קטגוריה2היא קרפציו עגל, מוצרלה באפלו, גינגר כבוש, קרם אבוקדו, טורטייה... קרא בתפוז

15/04/14

הרובע השישי, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
ביקור שני ברובע השישי
לביקורת המלאה של ביקורראשון ושניהטוב: בקושי חודש עבר ושוב פקדנו את הרובע השישי והפעם כדי לחגוג יומולדת בהרכב קצת שונה. מקום מושלם כדי לחגוג יומולדת למישהו שמעריך אוכל צרפתי קלאסי. גם הפעם קיבלנו משעשע חיך על בסיס של קישוא, עגבניה ויוגורט למרות שהפעם הגיע בצורה קצת שונה של לביבת ירק קטנה. הלחם נאכל בשקיקה. גם יין לא רע הוזמן - שיראז של כרמל 2008. באותו ערב במקרה נחתנו על פסטיבל המולים בו אפשר לבחור מנה ראשונה ועיקרית שהרכיב העיקרי שלהן הוא מולים בתוספת של בירת בוטיק ישראלית ב-149 שח לתפריט. ה... קרא בתפוז

12/04/14

טרומפלדור 10, רמת השרון EatingCookingFoodi קרא בתפוז
טרומפלדור 10 - ביקורת אחרי שני ביקורים במקום
הביקורת המלאה כוללת תמונותבאתר שליביקור ראשון:הטוב: מדובר במסעדת ברסרי ברמת השרון, פשוטה ואיכותית, כמו שבכל שכונה (בעולם אידיאלי) צריכה שיהיה בה לפחות אחת כזאת. באנו עם קופונים כך שהארוחה, אחרי כמעט 50% הנחה, הייתה מאוד משתלמת. סלסלת לחם ופרעצל (17 שח) נחמדה מאוד, בעיקר בגלל התוספת הפחות שגרתית של הפרעצל החם. עם הלחם הצטרפו פנכה של חמאה ועגבניות מגורדות עם גבינה מלוחה וזיתים. עוד תוספת פחות סטנדרטית וכיפית. פטה כבדי עוף (44 שח) היה טעים, אם כי לא מרגש, והגיע עם ריבת עגבניות שלא היה מספיק ממנ... קרא בתפוז

20/03/14

פאסטל, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
פאסטל
הביקורת המלאה עם תמונות אפשר למצואבאתר שליהגענו לפאסטל כחצי שנה לאחר הפתיחה בכדי לחגוג ולטעום אוכל צרפתי במסעדה החדשה והמדוברת. את העיצוב של המקום אפשר לכנות לפחות בומבסטי אם לא מעבר לזה, במבנה חדש צמוד למוזיאון תא שכל קירותיו עשויים לוחות בזויות שונות ומשונות המשרות אווירה ארטיסטית-ניו אייגית מודרנית. ניכר שהשקיעו במקום סכומים נכבדים והציפיות להצלחה בשמיים. אבל אותי לא מרגש עיצוב יקר ובומבסטי לפני שהאוכל מרגש יותר. הבאנו בקבוק יין מהבית לחליצה והמלצר פתח אותו באדיבות. דמי חליצה מתומחרים בצו... קרא בתפוז

19/03/14

רפאל, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
רפאל - מסעדה עילית?
ביקורת מלאה עם תמונות באתרהגענו לרפאל לארוחת ערב רומנטית אחרי ששנינו לא היינו במקום שנים והביקורות האחרונות מחולקות. מבחינת האווירה, רפאל קולע בול. מקום חמים ונעים, לא מהודר מדי (אין אפילו מפות על השולחן) אבל עדיין מעודן ומעוצב ברמה גבוהה מאוד. התרשמתי מכלי הסכום היפים ואז הגיע התפריט. שנינו הסתכלנו עליו ארוכות ולא ידענו מה להזמין. האמת היא ששום דבר לא משך אותי בתפריט כולל הספיישלים שהמלצר הוסיף על התפריט. הכל נשמע די משעמם. כמעט קמנו בויתור אבל החלטנו להישאר כדי לטעום במו פיותנו למה רפאל ממ... קרא בתפוז

11/03/14

פופינה, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
ביקור שני בפופינה
הדיווח השלם ותמונות של כל המנות באתר (שימו לב שיש דיווח על הביקור הראשון קודם ואז הביקור השני):http://www.eatingcookingfooding.com/2013/12/popina...הטוב:הביקור השני בפופינה היתה חוויה נעימה ומהנה. שמחנו לראות שרוב המנות שחשבנו שלא כל כך מוצלחות מהביקור הקודם, לא נמצאו יותר בתפריט, והמקום יצא בתפריט ספיישלים עם כמה מנות מיוחדות ומעניינות. בחרנו בקבוק יין אמפורה Rhyton 2010, מעולה שהתאים לאירוע בצורה מוצלחת, לא פעם ראשונה שאנחנו בוחרים את היין הזה.מבחינת האוכל, הפעם טעמנוטרטר בקר ואבטיח כבוש, ... קרא בתפוז

05/03/14

דלידה, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
דלידה - דרושה עוד קצת עבודה עד לנוסחה המנצחת.
הביקורת המלאה כולל תמונות באתר:http://www.eatingcookingfooding.com/2014/03/dalida...דלידה היא בר-מסעדת-שוק-לוינסקי ואכן עובר בה וייב של מסעדת שוק, מהסוג שאני אוהבת: אורות חמימים, פרחים צבעוניים, רהיטי עץ פשוטים ומעט תמונות קיר. המקום בהחלט מעוצב באיפוק ובטוב טעם. הגענו שלושה חברים בשעות ערב המאוחרות באמצע השבוע. המקום נראה די ריק אבל ייחסנו את זה לכך שהמקום חדש ועדיין לא מוכר. המלצר שקיבל אותנו היה מהסוג המסתחבק טיפה יותר מדי אבל הקסם של המקום איפשר לי להניח לזה לא להציק לי. כבר כשהתיישבנו ה... קרא בתפוז

28/02/14

צרפת, פריז EatingCookingFoodi קרא בתפוז
:) זאת אני!
עבדתי במסעדה בסטאגכחלק מלימודי הבישול בפריז. אז למרות שהיה לי שם קשה ללמוד משהו בגלל קוטנו של המקום והייתי צריכה לעזוב למקום שאוכל ללמוד בו יותר (ולצערי בדיוק חצי שנה לאחר מכן עשו שם שיפוץ והרחיבו את המטבח והבר יין) - אין ספק שהבנאדם גאון. הייתי בהחלט מכניסה לרשימת הMUST וגם מתחילה לנסות להזמין מקום (משימה לא פשוטה).מוזמנת לקרוא על ארוחת טעימות שאכלתי שם כולל התאמת יין לכל מנה:http://www.eatingcookingfooding.com/2012/01/french...לא נראה לי שאפשר לבקש ארוחת טעימות, אבל ממש אין צורך, אם אתם שנ... קרא בתפוז

22/02/14

מון, תל אביב EatingCookingFoodi קרא בתפוז
מון דילייט - not a delight after all
הכתבה המלאה עם תמונות באתר.מון, אחת ממסעדות הסושי הותיקות בעיר. מקום שמספק תמורה לאגרה, תפריט מגוון ורמה מסויימת שנשמרת לאורך השנים. החלטנו ללכת למון בתור מפגש קטן שלי עם אמא ואחי. התקשרתי להזמין מקום ונעניתי שלא נראה שיימצא לי מקום באותו הערב, אבל אנחנו יכולים להגיע ולראות אם השתחרר שולחן במקרה. או לחלופין, המליץ הנציג הטלפוני, ניתן בקלות לשמור מקום בסניף החדש של מון, שנמצא אך מעבר לפינה ומספק חוויה דומה. שמעתי על הפתיחה של הסניף השני בקרבת מקום, אבל חשבתי שמדובר במסעדת בת בקונספט קצת שונה.... קרא בתפוז

11/12/13

גרמניה EatingCookingFoodi קרא בתפוז
חוויה אחרת לחלוטין - מסעדת אדלר ביער השחור
הביקורת המלאה ותמונותבאתרזהו סיפור על חוויה בלתי נשכחת: ארוחה במסעדה של בית ההארחה אדלר בעיירה קטנה בשם גלוטרטל ביער השחור בגרמניה. החוויה היתה קולנרית ותרבותית במידה שווה. האוכל לא היה מושלם, אבל הכל היה טעים והאווירה מיוחדת וקסומה. המסעדה הזאת היא בהחלט מסעדה מקומית ובה אנשי העיירה אוהבים לשבת, לראות ולהיראות. ללא הזמנה מראש, קידמה את פנינו המארחת בלבוש מסורתי לתוך חדר האוכל הרומנטי. ניכר כי הבעלים הם אספנים כפייתיים לא קטנים של כל מיני דברים. כל פינה של חדר האוכל עמוסה לעייפה: סלסלות קש, ... קרא בתפוז

10/12/13

גרמניה EatingCookingFoodi קרא בתפוז
טנטריס - מסעדת שני כוכבי מישלן במינכן
ביקורת חדשה באתר (לחצו לגרסה המלאה ותמונות)טאנטריס היא אחת המסעדות הנחשבות במינכן, שני כוכבי מישלן והרבה תשבוחות. סגנון הבישול צרפתי מודרני עם השפעות בוואריות. דגש רב מאוד הושם על עיצוב המסעדה שקשה לי להגדיר בדיוק מה הסגנון. משהו שמשלב בורדל וגלריה לאומנות. הרבה אורות אדומים וכתומים. השירות היה יוצא דופן ומעולה. גם בהתייעצות על היין הסומלייה היה חביב והציע לנו יין בסגנון שחיפשנו במחיר משתלם. בגלל שבאנו ביום שבת היו שני תפריטים לבחירה. אחד הוא המיוחד לשבת4 מנות ויינות מותאמים (לא בטוחה אבל זה... קרא בתפוז

עלו לאחרונה...
  • דיווח של Rachel Gera in פורום ביקורת מסעדות על גרציא, העוגן
  • דיווח של Karni Amit in פורום ביקורת מסעדות על עדה, ראש פינה
  • דיווח של Yair Gil in פורום ביקורת מסעדות על M25, כפר סבא
  • דיווח של Slava Shmukler in פורום ביקורת מסעדות על אורי בורי, עכו
  • דיווח של Maya Shofel in פורום ביקורת מסעדות על סטודיו גורשה, יפו
  • דיווח של ריטה גולדשטיין על השחף, תל אביב
  • דיווח של שגיא כהן על צרפת, פריז
  • דיווח של יניב גרנות על 26.8, צפת
  • דיווח של אבי אפרתי על פיש רויאל, ראשון לציון